Ηράκλειο:Πανσέληνος Ιουλίου στο Καλό Χωριό με τη Δημοτική Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου.

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ υπό το φως της Πανσελήνου του Ιουλίου στο Μύλο, στο Καλό Χωριό, η συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022».

Η Χορωδία ταξίδεψε μουσικά σε άλλες εποχές με τα τραγούδια της τον κόσμο που παρευρέθηκε, ερμηνεύοντας έργα αγαπημένων Ελλήνων συνθετών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη και με τη συνοδεία του Σταύρου Νταούτη στο πιάνο.

Αμέσως μετά, ομάδα νέων μουσικών από το Καλό Χωριό έδωσαν μια διαφορετική νότα στη μουσική φεγγαροβραδιά, με παραδοσιακή μουσική.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά, μια εκδήλωση διαφορετική, που ενέπνευσε τη συμμετοχή του κόσμου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και θα προσπαθήσουμε να γίνει θεσμός στην ενδοχώρα του Δήμου μας. Συγχαρητήρια στον μαέστρο Νίκο Αντωνακάκη καθώς και στα μέλη της χορωδίας, συνεχίζουμε τις συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κνωσός: Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες μέσα...

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού...

Βορίζια: Μια «ανάσα» από τις κρυψώνες –...

Όλο και πιο κοντά στα όπλα της φονικής συμπλοκής...

Κνωσός: Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες μέσα...

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού...

Βορίζια: Μια «ανάσα» από τις κρυψώνες –...

Όλο και πιο κοντά στα όπλα της φονικής συμπλοκής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όλο και λιγότερα χρήματα για αρχαιολογικές ανασκαφές

Τι δείχνουν τα στοιχεία από τις Εφορείες Αρχαιοτήτων. Όλο και...

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup

Τα υπόλοιπα ονόματα. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης φαίνεται ότι διεκδικεί την...

Κνωσός: Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες μέσα σε μόλις έναν μήνα – Αύξηση και στο Μουσείο Ηρακλείου

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού...

Τουρισμός για Όλους: Νέοι δικαιούχοι για τη χαμηλή περίοδο

Νέος οριστικός πίνακας δικαιούχων χαμηλής περιόδου – Ο συνολικός...