Χερσόνησος: Ελεύθερος με όρους ο νεαρός τον οποίο κατήγγειλε 21χρονη Ολλανδή για βιασμό

Ο νεαρός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε χθες Τετάρτη, 13 Ιουλίου ποινική δίωξη για βιασμό, σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε νωρίτερα σήμερα ο 28χρονος νεαρός, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για βιασμό που έγινε σε βάρος του από μια 21χρονη Ολλανδή, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Ο νεαρός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε χθες Τετάρτη, 13 Ιουλίου ποινική δίωξη για βιασμό, σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 28χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε, κατά την απολογία του, πως ό,τι συνέβη με την 21χρονη, έγινε με τη συναίνεσή της κι ότι σε καμία περίπτωση δεν τη βίασε.

Φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι όταν η κοπέλα του είπε «να σταματήσει», εκείνος σταμάτησε αμέσως.

Τελικά, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Ο 28χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Το χρονικό

Πριν από λίγα 24ωρα, μια νεαρή τουρίστρια από την Ολλανδία, η οποία βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές μαζί με την παρέα της, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ότι ο 28χρονος τη βίασε.

Μόλις ο νεαρός Αλβανός πληροφορήθηκε για την σε βάρος του καταγγελία, μετέβη από μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών και συνελήφθη.

Παρά το ότι ο νεαρός άνδρας αρνήθηκε πεισματικά ότι βίασε την κοπέλα, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολλανδή, ηλικίας 21 ετών, είχε μεταβεί πριν από μερικά 24ωρα σε ταβέρνα όπου εργάζεται ο 28χρονος άνδρας, μαζί με την παρέα της για να φάνε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 21χρονη μετέβη και την επομένη με μια φίλη της στο ίδιο κατάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, αργότερα το ίδιο βράδυ οι κοπέλες βρέθηκαν μαζί με τον 28χρονο σε μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσουν.

Εκεί, ο 28χρονος φέρεται να πρότεινε στην 21χρονη να μεταβούν μαζί στο σπίτι του. Η κοπέλα φέρεται να δέχτηκε.

Λίγες ώρες αργότερα, η 21χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στη φίλη της και να της είπε με λυγμούς ότι ο 28χρονος τη βίασε. Ακολούθησε καταγγελία της νεαρής Ολλανδής στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός πληροφορήθηκε ότι έγινε σε βάρος του καταγγελία κι εμφανίστηκε αυτοβούλως ενώπιον της Αστυνομίας, η οποία τον συνέλαβε.https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.