Ηράκλειο:Πανσέληνος Ιουλίου στο Καλό Χωριό με τη Δημοτική Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ υπό το φως της Πανσελήνου του Ιουλίου στο Μύλο, στο Καλό Χωριό, η συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022».

Η Χορωδία ταξίδεψε μουσικά σε άλλες εποχές με τα τραγούδια της τον κόσμο που παρευρέθηκε, ερμηνεύοντας έργα αγαπημένων Ελλήνων συνθετών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη και με τη συνοδεία του Σταύρου Νταούτη στο πιάνο.

Αμέσως μετά, ομάδα νέων μουσικών από το Καλό Χωριό έδωσαν μια διαφορετική νότα στη μουσική φεγγαροβραδιά, με παραδοσιακή μουσική.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά, μια εκδήλωση διαφορετική, που ενέπνευσε τη συμμετοχή του κόσμου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και θα προσπαθήσουμε να γίνει θεσμός στην ενδοχώρα του Δήμου μας. Συγχαρητήρια στον μαέστρο Νίκο Αντωνακάκη καθώς και στα μέλη της χορωδίας, συνεχίζουμε τις συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.