Ηράκλειο: Πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα – Ανάστατοι καταστηματάρχες και κάτοικοι

Ημερομηνία:

Αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα εντοπίστηκαν να κάνουν τουρίστες στην περιοχή της Χερσονήσου, με τους καταστηματάρχες αλλά και το προσωπικό να είναι αναστατωμένοι, εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου όπου οι επιχειρήσεις αναμένουν να αυξήσουν τους τζίρους τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών που έγιναν στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 10 και 20 ευρώ. Οι τουρίστες, έκαναν χρήση των πλαστών χαρτονομισμάτων σε ένα κατάστημα με οπτικά και σε ένα κατάστημα με τσάντες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε μία περίπτωση, οι τουρίστες εντοπίστηκαν. Ήδη το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Παράλληλα, σε …ημερήσια διάταξη βρίσκονται και πολλά περιστατικά κλοπών στην ευρύτερη περιοχή, με τους καταστηματάρχες να ζητούν περισσότεροι αστυνόμευση, ενώ και οι ίδιοι λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να προστατέψουν τις επιχειρήσεις τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Απόλυση υδρονομέα και πρόστιμα χιλιάδων...

Βασίλης Κεγκέρογλου: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους και οι...

Στις 21 Σεπτεμβρίου έρχεται το 11ο Διεθνές...

Από 21/9 έως 11/10 διακεκριμένοι γλύπτες θα δημιουργούν στο...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Απόλυση υδρονομέα και πρόστιμα χιλιάδων...

Βασίλης Κεγκέρογλου: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους και οι...

Στις 21 Σεπτεμβρίου έρχεται το 11ο Διεθνές...

Από 21/9 έως 11/10 διακεκριμένοι γλύπτες θα δημιουργούν στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θάνατος μαθήτριας στην Κοζάνη: Ψυχολόγοι στο σχολείο από αύριο – Τι δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη

Βαρύ πένθος στην Κοζάνη έχει προκαλέσει ο θάνατος μαθήτριας...

Δήμος Ρεθύμνης:Ξεκινά το πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του...