Ηράκλειο: Πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα – Ανάστατοι καταστηματάρχες και κάτοικοι

Ημερομηνία:

Αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα εντοπίστηκαν να κάνουν τουρίστες στην περιοχή της Χερσονήσου, με τους καταστηματάρχες αλλά και το προσωπικό να είναι αναστατωμένοι, εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου όπου οι επιχειρήσεις αναμένουν να αυξήσουν τους τζίρους τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών που έγιναν στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 10 και 20 ευρώ. Οι τουρίστες, έκαναν χρήση των πλαστών χαρτονομισμάτων σε ένα κατάστημα με οπτικά και σε ένα κατάστημα με τσάντες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε μία περίπτωση, οι τουρίστες εντοπίστηκαν. Ήδη το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Παράλληλα, σε …ημερήσια διάταξη βρίσκονται και πολλά περιστατικά κλοπών στην ευρύτερη περιοχή, με τους καταστηματάρχες να ζητούν περισσότεροι αστυνόμευση, ενώ και οι ίδιοι λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να προστατέψουν τις επιχειρήσεις τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκινά στις 31 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών μπαίνει στην...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η έναρξη...

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι πλησιάζει! Οι...

Ξεκινά στις 31 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών μπαίνει στην...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η έναρξη...

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι πλησιάζει! Οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος στην «ατιμωρησία» για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα: Νομοσχέδιο φέρνει έως 10 χρόνια κάθειρξη, προσωπική ευθύνη και πρόστιμα

Σημαντική αυστηροποίηση του ποινικού πλαισίου για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα...

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της Airbnb

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...