Ηράκλειο : Προχωρά στην οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ο Δήμος Ηρακλείου και για την φετινή σχολική χρονιά

Ημερομηνία:

Συνεχίζει την λειτουργία του και την φετινή σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και την πολύτιμη συνδρομή των Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τα παιδιά που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Έτσι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου με προέδρους και εκπροσώπους των Κοινοτήτων προκειμένου να δοθούν οι κατευθύνσεις για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της δομής που βοηθά και στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Στην σημερινή συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της Α Κοινότητας κ. Ιωάννα Ανυφαντάκη, ο πρόεδρος της Β Κοινότητας κ. Νίκος Παγωμένος, εκπρόσωπος της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Μαρία Χριστοδουλάκη και η εκπρόσωπος της Γ Κοινότητας κ. Αμαλία Αντωνάκη. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας υπογράμμισε στην σημερινή πρώτη συνάντηση την βούληση της Δημοτικής Αρχής για την άρτια λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που τα προηγούμενα χρόνια είχε ουσιαστικά αποτελέσματα, αφού μέσα από την δομή αυτή όχι μόνο στηρίζονται τα παιδιά αλλά παράλληλα το Ηράκλειο επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως βραβευμένη «Πόλη που Μαθαίνει».

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν να δηλώσουν συμμετοχή οι εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, των οποίων η συμβολή στο εγχείρημα αυτό του Δήμου Ηρακλείου είναι καταλυτική, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων να δηλώσουν συμμετοχή στις κατά τόπους κοινότητες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καμίνια: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του φονικού...

Τρεις συλλήψεις από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αν καλούσαν βοήθεια...

Λευτέρης Αυγενάκης «Ο ΟΦΗ απέδειξε ξανά πως...

Στη Λιβαδειά, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, βρέθηκε...

Καμίνια: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του φονικού...

Τρεις συλλήψεις από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αν καλούσαν βοήθεια...

Λευτέρης Αυγενάκης «Ο ΟΦΗ απέδειξε ξανά πως...

Στη Λιβαδειά, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, βρέθηκε...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου

Ποιος ο στόχος του προγράμματος. Παρατείνεται έως και την ερχόμενη...

Λίγο το λάδι, δεν πουλιέται κιόλας! – «Παγωμένη» η αγορά στην Κρήτη

Ασύμφοροι, άγονοι διαγωνισμοί και χαμηλές τιμές συνθέτουν το σκηνικό. Σε...

Καμίνια: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του φονικού – Τον άφησαν αβοήθητο να ψυχορραγεί

Τρεις συλλήψεις από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αν καλούσαν βοήθεια...

Επίδομα παιδιού 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι πληρώνονται και τι να προσέξουν οι δικαιούχοι

Τι ισχύει για εξαρτώμενα τέκνα και φοιτητές. Οριστικοποιείται εντός των...