Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 81χρονος που πυροβόλησε συγχωριανό του

Ημερομηνία:

Στα δικαστήρια του Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο 81χρονος άνδρας που πυροβόλησε συγχωριανό του, στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε την Τρίτη, στην Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ σε ένα μήνα όπου θα έχει ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου ο φάκελος με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, θα περάσει η υπόθεση από το Δικαστικό Συμβούλιο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ηλικιωμένος άνδρας θα διανυκτερεύσει το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο και το πρωί του Σαββάτου, θα μεταφερθεί στις Φυλακές Νεάπολης.

Όπως υποστήριξε μιλώντας στο Creta24, o δικηγόρος του ηλικιωμένου Γιώργος Χαραλαμπάκης σημείωσε πως η πράξη του 81χρονου έχει χαρακτηριστεί από την Εισαγγελία με βαριές κατηγορίες, ωστόσο αυτά μένει να αποδειχθούν στο δικαστήριο. «Υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία περί του αντιθέτου».

Όσον αφορά την ημέρα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό ο κ. Χαραλαμπάκης υποστήριξε πως ο 36χρονος, πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου, δεν τον βρήκε και έφυγε. «Είδε όμως ανοιχτή την αποθήκη, μπήκε μέσα και είδε ότι έλειπε το λάδι από ένα βαρέλι που είχε εκεί, αλλά και η τενέκα, που ήταν γεμάτη ουσιαστικά με 35 κιλά λάδι. Μην ξέροντας ποιος ήταν βγήκε έξω και συνάντησε μια γειτόνισσα του. Την ρώτησε αν είδε κάποιο και λέει δεν είδα κάποιο πέρα από τον 36χρονο να κρατεί το λάδι, κατάλαβε αμέσως ποιος ήταν και τον πλησίασε, τον ρώτησε γιατί έκλειψε το λάδι και του είπε πως το έκανε για να τον εξαναγκάσει να πάει να τον βρει. Στη συνέχεια αντί να φύγει, γιατί πίστευε ότι θα άφηνε την τενέκα και θα έφευγε, του όρμησε και άρχισε να τον χτυπάει».

Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 81χρονος, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 36χρονο συγχωριανό του το μεσημέρι της Τρίτης σε δρόμο της Επισκοπής. Όλα συνέβησαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με τον 36χρονο να τραυματίζεται σοβαρά στην ωμοπλάτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 81χρονος αντιλήφθηκε ότι ο 36χρονος είχε αφαιρέσει μια.. τενέκα με λάδι! Τον εντόπισε στο δρόμο, «τράβηξε» την καραμπίνα και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Ο τελευταίος τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε λίγο αργότερα, αιμόφυρτος, σε παρακείμενη οικοδομή.

Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς συνελήφθη για κλοπή.https://creta24.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σημαντική εκδήλωση για την Κυβερνοασφάλεια στο Επιμελητήριο...

''Κυβερνοασφάλεια των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην εποχή NIS2'' Σημαντική ημερίδα από...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Απριλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Σημαντική εκδήλωση για την Κυβερνοασφάλεια στο Επιμελητήριο...

''Κυβερνοασφάλεια των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην εποχή NIS2'' Σημαντική ημερίδα από...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Απριλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Περίπατος αγάπης στον Δήμο Χανίων για τα 30 χρόνια του Make-A-Wish

Ο Δήμος Χανίων, στηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και...

Σημαντική εκδήλωση για την Κυβερνοασφάλεια στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

''Κυβερνοασφάλεια των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην εποχή NIS2'' Σημαντική ημερίδα από...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...