Ηράκλειο:Σε τιμητική εκδήλωση για τον Στέλιο Ματζαπετάκη ο Λευτέρης Αυγενάκης

ΟΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΤΖΑΠΕΤΑΚΗ

“Μέσα από την καρδιά μου τον ευχαριστώ θερμά, διότι υπήρξε στενός φίλος του πατέρα μου και της οικογένειάς μου και επειδή από τα πρώτα μου πολιτικά βήματα με συμβούλευσε, κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα, με ανιδιοτελή αγάπη και ειλικρίνεια” τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, για τον πρώην Βουλευτή Ηρακλείου, Στέλιο Ματζαπετάκη, στην εκδήλωση προς τιμή του, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη.

Ο κ. Ματζαπετάκης ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και Επίτιμος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη σε έμπρακτη αναγνώριση των τόσο σημαντικών που προσέφερε στον τόπο, με την πολυετή του κοινωνική δράση και την παρουσία του στην τοπική και κεντρική πολιτική σκηνή.

“ΠΕΖΑ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΤΖΑΠΕΤΑΚΗ

Στην τιμητική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, για τον πρώην Βουλευτή Ηρακλείου και πρώην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου, Στέλιο Ματζαπετάκη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά η εκτίμηση και ο θαυμασμός όλων μας για τα τόσο σημαντικά που προσέφερε στον τόπο μας ο Στέλιος Ματζαπετάκης, με την πολυετή του κοινωνική δράση και την παρουσία του στην τοπική και κεντρική πολιτική σκηνή.

Η ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και ως Επίτιμου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, αποτελούν την έμπρακτη αναγνώριση του ήθους, της ευγένειας του χαρακτήρα, αλλά και της ουσιαστικής συνεισφορά του, σε ό,τι καταπιάστηκε για δεκαετίες.

Προσωπικά τον ευχαριστώ θερμά, πρώτον διότι υπήρξε στενός φίλος του πατέρα μου και της οικογένειάς μου και δεύτερον, επειδή από τα πρώτα μου πολιτικά βήματα με συμβούλευσε, κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα, με ανιδιοτελή αγάπη και ειλικρίνεια.
Τον ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.