Ηράκλειο:Στην Πόμπια και στις αθλητικές εκδηλώσεις «Κοράκεια 2022» ο Χάρης Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στην Πόμπια πραγματοποίησε την Κυριακή 4/9 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, παρακολουθώντας και τις αθλητικές εκδηλώσεις «Κοράκεια 2022» οι οποίες είναι αφιερωμένες στο πρόσωπο του οπλαρχηγού Καπετάν Μιχαήλ Κόρακα.

«Στον τόπο μας έχουμε μάθει να τιμούμε την ιστορία, τους Ήρωες, την παράδοση και τον πολιτισμό μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο πρόσωπο του οπλαρχηγού Καπετάν Μιχαήλ Κόρακα, που φέτος περιείχαν και αθλητικές δράσεις, συμβάλουν στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης, υπενθυμίζοντας στους παλαιότερους και μαθαίνοντας στους νεότερους το παρελθόν μας. Γι’ αυτό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλους όσοι κατάφεραν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.».

Οι αθλητικές δράσεις διοργανώθηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, και του Δήμου Φαιστού, καθώς και με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Πόμπιας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου και περιλάμβαναν αγώνες ξιφασκίας βετεράνων – παλαιμάχων, αγώνα δρόμου και το κρητικό βόλι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: «Το ανθρώπινο πρόσωπο της...

Την Τετάρτη 7 Μαΐου. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου σας προσκαλεί...

Ηράκλειο:Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε...

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, και ο Αντιπρόεδρος του...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: «Το ανθρώπινο πρόσωπο της...

Την Τετάρτη 7 Μαΐου. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου σας προσκαλεί...

Ηράκλειο:Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε...

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, και ο Αντιπρόεδρος του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Η προστάτιδα του ελληνικού νησιού Σήμερα, Σάββατο 3 Μαΐου, σύμφωνα...

Κρήτη:Αντιπυρική και αντικεραυνική θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού

Με δίκτυο πυροπροστασίας και αντικεραυνική εγκατάσταση θωρακίζει το υπουργείο...

Λασίθι:”Πολιτιστικό Καλεντάρι” Δήμου Αγίου Νικολάου Σάββατο 3 – Παρασκευή 9 Μαΐου 2025

Με μια ενδιαφέρουσα επιστημονική συνάντηση του Τμήματος Ιστορίας και...