Ηράκλειο: Τρόμος και αγανάκτηση για δύο γυναίκες – Έπεσε δέντρο στον Μασταμπά και καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους

Ηράκλειο: Τρόμος και αγανάκτηση για δύο γυναίκες – Έπεσε δέντρο στον Μασταμπά και καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα το μεσημέρι στην περιοχή του Μασταμπά, όπου έπεσε δέντρο και καταπλάκωσε, το αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει σε κοινόχρηστο χώρο

Μία αδιανόητη ταλαιπωρία βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν δύο γυναίκες στο Ηράκλειο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (29/2), όταν οι δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη) ξεκίνησαν να πάνε στο σχολείο με το καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στην μητέρα, για να πάρουν το γιο της, ωστόσο έκαναν μία στάση στην οδό Όνυθε (παράλληλη της οδού Πετρακογιώργη), στον Μασταμπά για να πάρουν έναν καφέ.

Πάρκαραν λοιπόν το αυτοκίνητο σε έναν κοινόχρηστο ανοιχτό χώρο – όπως αναφέρει στο neakriti.gr η κόρη της ιδιοκτήτριας του οχήματος – που βρίσκεται κοντά στην καφετέρια και κατέβηκαν, αλλά όση ώρα περίμεναν εμφανίστηκε μία κυρία που τις ρώτησε, αν είναι δικό τους το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που είχαν αφήσει πριν λίγα λεπτά κάτω από ένα δέντρο στον κοινόχρηστο αυτό χώρο, καθώς είχε κόψει ένα δέντρο και είχε πέσει πάνω του.

Πανικόβλητες βγήκαν έξω και όντως διαπίστωσαν και με τα μάτια τους αυτό που είχαν πληροφορηθεί. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κοπή του δέντρου, ενώ την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε και η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Ηρακλείου για την απομάκρυνση των κλαδιών από το σημείο.

autokinito

Οι δύο γυναίκες λένε δόξα τω Θεώ που δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα αν γινόταν το κακό μπορεί να είχαν τραυματιστεί ή να είχε συμβεί κάτι πολύ χειρότερο. Η ίδια λέει στο neakriti.gr: «Θα μπορούσα να είχα μέσα το παιδί μου, πέστε μου τι θα γινόταν; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Αν συνέβαινε κάτι σ’ αυτό ή σε εμάς. Τι θα λέγαμε σήμερα; Δεν αισθάνομαι ασφαλής σαν δημότης αυτής της πόλης, ούτε σαν πολίτης αυτής της χώρας», μας εξομολογείται.

Και σαν να μην έφτανε η τρομάρα και η ψυχική οδύνη, δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει ο χώρος αυτός ώστε να αποζημιωθούν για την ζημιά που έχει υποστεί το αυτοκίνητό τους, καθώς τους είπαν ότι δεν είναι του Δήμου, μάλιστα, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που πήγαν για να καθαρίσουν τον χώρο, δεν μάζεψαν τα κλαδιά αφού αποσαφηνίστηκε ότι είναι ιδιωτικός ο χώρος.

autokinito

Όπως μας αναφέρει μάλιστα το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για ζημιές που μπορεί να προκληθούν από καιρικές συνθήκες, ωστόσο οι ριπές του ανέμου πρέπει να φτάνουν τα 9 Μποφόρ για να γίνει αυτό, κάτι που δεν συνέβαινε το μεσημέρι μέσα στην πόλη του Ηρακλείου.

autokinito

neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.