Καιρός: Έως τους 22 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο

Ημερομηνία:

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα βαθμιαία σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη μέχρι 5 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μίλτος Τεντόγλου: Παρέδωσε τα σκήπτρα του στο...

Στην 11η θέση του τελικού του μήκους ο Μίλτος...

ΠΑΣΟΚ για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Προφανώς,...

Εκτός όλων των... άλλων, που υπενθυμίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ...

Μίλτος Τεντόγλου: Παρέδωσε τα σκήπτρα του στο...

Στην 11η θέση του τελικού του μήκους ο Μίλτος...

ΠΑΣΟΚ για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Προφανώς,...

Εκτός όλων των... άλλων, που υπενθυμίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά: Επεισόδια και συμπλοκές στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αγιά

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας. Αναστάτωση και σοβαρές συμπλοκές επικράτησαν...