Καιρός – Πέμπτη : Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και δυνατούς ανέμους

Ημερομηνία:

Νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη αναμένονται για σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι βόρειοι με εντάσεις 6-8 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα, ομίχλες και παγετός τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα αναμένονται νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με παροδικές βροχές στην Εύβοια και κυρίως στην Κρήτη.

Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15, στην Ήπειρο από -2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 17, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 16, ενώ στη Ρόδο και στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ, και τοπικά στα κεντρικά και νότια τμήματα 8 μποφόρ, αλλά από απόγευμα θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 6 μποφόρ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλιματική αλλαγή: Η καθαρή ενέργεια, η κοινή...

Η παγκόσμια στροφή προς την καθαρή ηλεκτρική ενέργεια θα...

«Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία...

Έρχεται η πρώτη οργανωμένη αλλαγή του καιρού. Βροχές, καταιγίδες...

Κλιματική αλλαγή: Η καθαρή ενέργεια, η κοινή...

Η παγκόσμια στροφή προς την καθαρή ηλεκτρική ενέργεια θα...

«Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία...

Έρχεται η πρώτη οργανωμένη αλλαγή του καιρού. Βροχές, καταιγίδες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο Φύσσα: Μεγάλη συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...

Σε λαϊκό προσκύνημα από την Κυριακή η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη: Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη ανακοίνωσε πως η σορός...

«Θαυματουργή» η κολύμβηση για τους πόνους στη μέση – Μπείτε στο νερό

Η κολύμβηση δεν προσφέρει μόνο δροσιά το καλοκαίρι, αλλά...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2027

Πρώτο μάθημα, με το οποίο θα κάνουν «πρεμιέρα» οι...