Κάλεσμα της ΠΑΕ Χανιά σε σχολεία της πόλης

Επίσκεψη του υπεύθυνου μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη σε σχολεία της πόλης και κάλεσε τους μαθητές να δουν δωρεάν τον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ακόμα μία αξιέπαινη κίνηση από τα Χανιά έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (14/2) όταν ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Αντώνης Ξεπαπαδάκης επισκέφθηκε το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο της πόλης όπου μίλησε στους μαθητές καλώντας τους να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση της Κυριακής (16/2) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά:

«Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα του πρωταθλήματος Super League 2 και να στηρίξουν την ομάδα μας θα έχουν οι μαθητές από το 3ο και 4ο Γυμνάσιο Χανίων.

Η ΠΑΕ Χανιά μοιράζεται τη διαδρομή στο όνειρο με το μαθητικό κοινό και την Παρασκευή (14/02) υπήρξε επίσκεψη στο 3ο και 4ο Γυμνάσιο του υπεύθυνου μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη, ο οποίος προσκάλεσε – εκ μέρους της ΠΑΕ και του προέδρου της Αντώνη Ροκάκη – τους μαθητές να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα της Κυριακής (16/02, 15:00) με τον Καραϊσκάκη.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί τους διευθυντές 3ου και 4ου Γυμνασίου Χανίων, Γιώργο Φωτόπουλο και Απόστολο Παπαγιάννη, αντίστοιχα, για την υποστήριξή τους».

Αγωνιστικά, η ομάδα συνέχισε την Παρασκευή την προετοιμασία της για το ματς με την ομάδα της Άρτας, το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, για τη 17η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας 2.

Το πρόγραμμα των παικτών του Αλέξανδρου Βοσνιάδη περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση και συνεχίστηκε με παιχνίδι “5vs2”, τελειώματα φάσεων και τακτική.

Η προετοιμασία των Χανιωτών ολοκληρώνεται το Σάββατο (15/2) και εν συνεχεία ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης θα ανακοινώσει και την αποστολή του αγώνα με τους Αρτινούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.