Καταλυτική παρέμβαση Αρναουτάκη για Παγκρήτιο και Εθνική Ομάδα!

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης  δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει ότι χρειαστεί για να γίνουν τα έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης  δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει ότι χρειαστεί για να γίνουν τα έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Η ΕΠΟ δεν μπορούσε να αναλάβει το κόστος των έργων ύψους 550.000 για την έδρα της Εθνικής, ο Δήμος υποσχέθηκε βοήθεια στο μέτρο του δυνατού και βρέθηκε λύση πριν το ναυάγιο

Δεδομένος ο ξεπεσμός της Ομοσπονδίας που θέλει να πάει η Εθνική στο Παγκρήτιο αλλά δεν μπορούσε να  φτιάξει το γήπεδο σκέπαστρο, γεννήτριες, ηλεκτρονικός πίνακας κτλ.

Μια κρίσιμη συνάντηση κορυφής έγινε  στο ξενοδοχείο «Galaxy» του Ηρακλείου σχετικά με την επικείμενη κάθοδο της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο και ουσιαστικά κορυφώθηκαν οι συσκέψεις της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ που βρίσκεται από το πρωί στην πόλη.

Το παρών έδωσαν ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Άγγελος Μπασινάς, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και τον δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Κώστας Βαρδαβάς.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν κυρίως οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο και τα υψηλά κόστη που απαιτούνται.

Νωρίτερα σε συνάντηση στη Λότζια ο κ. Λαμπρινός είχε πει ότι ο δήμος θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού και ουσιαστικά όλο το βάρος έπεφτε στην Ομοσπονδία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα ξεμπλόκαρε οριστικά με την καταλυτική παρέμβαση του Σταύρου Αρναουτάκη, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης να δεσμεύεται ότι θα αναλάβει ότι χρειαστεί για να γίνουν τα έργα στο Παγκρήτιο και να δώσει η Εθνική χωρίς ζητήματα τους αγώνες της για τα προκριματικά του EURO 2020!

Τα σχόλια είναι κλειστά.