Ηράκλειο: 15 μέρες βρίσκεται στην Εντατική ο δικυκλιστής που παρασύρθηκε στη Λ. Κνωσού

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική ο δικυκλιστής ντελιβεράς που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό στις 27 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο Κνωσού στο ύψος του Κωτσόβολου.

Ο 53χρονος δικυκλιστής έχει υποστεί ακρωτηριασμό του του δεξιού κάτω άκρου, παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική, φέρει επίσης βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και έχει υποβληθεί σε τραχειοτομία λογω χαμηλού επιπέδου συνείδησης.
Η κατάστασή του συνεχίζει να παραμένει κρίσιμη.

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη Λεωφόρο Κνωσού. Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί του πόδι.

Τα τραύματα στο πόδι του άντρα ήταν ιδιαίτερα σοβαρά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το ακρωτηριάσουν.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας επιχείρησε να κάνει αναστροφή και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος του πολυκαταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ενώ την ίδια στιγμή αυτοκίνητο προσπαθούσε να παρκάρει.

Σχεδόν ταυτόχρονα ακολούθησε με πολύ μεγάλη ταχύτητα ένα ασημί Golf, παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα και αμέσως εξαφανίστηκε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε αστραπιαία, ενώ ο άτυχος μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος.

Η Αστυνομία αφού ξεσκόνισε όλα τα video από τα καταστήματα της περιοχής και αφού συνέλεξε παρά πολλές μαρτυρίες από τους περαστικούς άρχισε να ψάχνει το ασημί Golf, ανάμεσα στα 250 του ίδιου τύπου αυτοκίνητα στο Ηράκλειο.

Τελικά το τρακαρισμένο Golf βρέθηκε σε χωριό έξω από την πόλη του Ηρακλείου, στο πατρικό του δράστη, όπου ήταν κρυμμένο το αυτοκίνητο.

Με επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο που αναζητούνταν, αφού υπήρχαν εμφανή σημάδια πρόσφατου τρακαρίσματος.

Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται να είναι άνδρας 39 ετών, ο οποίος ειδοποιήθηκε ότι εντοπίστηκε από τις Αρχές και αναγκάστηκε έτσι ο ίδιος να παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Φέρεται μάλιστα να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές με αντίστοιχου περιεχομένου καταγγελίες, αφού έχει χτυπήσει ξανά με το ίδιο ασημί golf άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πάλι εξαφανίστηκε!

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.