Κεφαλογιάννη: Το τραγούδι που της είχε αφιερώσει ο Μάτσας και η έμμεση πρόταση γάμου σε συναυλία!

Καλύτερα Δε Γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα και μάλιστα προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις για τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, αλλά και την οικογένειά τους.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την όμορφη πολιτικό και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να μην το κρύβουν σε κάθε κοινή εμφάνισή τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής (19-2) στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον Μίνωα Μάτσα, με τον οποίο και έχουν αποκτήσει δυο υπέροχα παιδάκια. Πανω σε αυτήν την συζήτηση, αναφέρθηκε και στο τραγούδι που της αφιέρωσε “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” και μάλιστα με αυτό το τραγούδι της είχε κάνει και μια έμμεση πρόταση γάμου σε συναυλία του.

H Όλγα Κεφαλογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι αυτό, το έχει γράψει, τους στίχους, ο παππούς Μίνως Μάτσας για την γιαγιά Μαργαρίτα. Ο Μίνως έκανε τη διασκευή και γι’ αυτό ακούγεται τώρα τόσο σύγχρονο για την τηλεοπτική σειρά “Το Νησί”. Πολλά χρόνια μετά, σε μια συναυλία του στη Ρωμαϊκή Αγορά, προλογίζοντας το τραγούδι αυτό, ο Μίνως είπε, “Όποιος βρει τον άνθρωπό του, να τον κρατήσει για πάντα” κλείνοντάς μου το μάτι. Ήταν μια έμμεση πρόταση γάμου»https://www.gossip-tv.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.