«Κεραυνοί» Βρέντζου: «Ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ημερομηνία:

Το ποτήρι ξεχείλισε για τον Ολυμπιακό μετά το «χειρουργείο» του Δανού Γιάκομπ Κέλετ που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο 97’. Ο Γιάννης Βρέντζος τα έβγαλε όλα στη φόρα, τονίζοντας ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα», έκανε επίθεση στην κυβέρνηση και προτείνει «ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα  τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν στην...

Ο λόγος που οι οπαδοί του Δικεφάλου επέλεξαν τη...

Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος απέναντι στον Άγιαξ...

"Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί αποτελεί legenda....

Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν στην...

Ο λόγος που οι οπαδοί του Δικεφάλου επέλεξαν τη...

Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος απέναντι στον Άγιαξ...

"Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί αποτελεί legenda....
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χερσονήσου:Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Συντήρηση και Αναβάθμιση Οδών και Κοινόχρηστων Χώρων»

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Χερσονήσου στις Γούρνες, η εργολαβική σύμβαση...

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ :Τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Η ανακοίνωση της Ένωσης: "Στα ήδη τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του...

Χανιά:Σύλληψη πέντε ατόμων με 24 κιλά κάνναβη και κοκαΐνη

Συνελήφθησαν -5- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις ναρκωτικών στα Χανιά Κατασχέθηκαν...

Η Περιφέρεια Κρήτης τιμώμενη Περιφέρεια στη μεγαλύτερη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού της Βαυαρίας

Στη σημαντικότερη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού και τουρισμού αναψυχής της...