Μαρινάκης (video): «Σφαγή από έναν στημένο διαιτητή, από μια στημένη ομοσπονδία, στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα»

 -«Μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο, από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία» – «Καραστημένη διαιτησία από το πρώτο λεπτό»

-«Θα κάνουμε ένα διοικητικό συμβούλιο, θα ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του κόσμου και να αποφασίσουμε».

-«Και αγανακτισμένος είμαι και στεναχωρημένος είμαι για όλα αυτά που είδαμε σήμερα».

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στο προπονητήριο στο Ρέντη, όπου μίλησε στους παίκτες και με δήλωσή του εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δανού διαιτητή Κέλετ, της ΕΠΟ, ενώ μίλησε και για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, προαναγγέλλοντας ΔΣ της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Για την απόδοση της ομάδας:

-«Κατ’ αρχήν είμαστε χαρούμενοι για ένα πράγμα. Ότι είδαμε τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ δύσκολο ματς να παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κι επίσης, το είδε όλη η Ελλάδα ότι οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι. Όταν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να αποδώσουν πάρα πολύ καλά και να παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία:

-«Από εκεί και πέρα το τι έχει συμβεί από το πρώτο λεπτό στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία. Κι από το πρώτο λεπτό. Με έναν στημένο διαιτητή, από μια στημένη ομοσπονδία, στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα. Τα έχω ξαναπεί αυτά τα πράγματα, είναι λυπηρό, γι’ αυτό και πάμε από το κακό στο χειρότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν να σταματήσει αυτό το τσίρκο, αυτό που όλοι βλέπουμε. Πώς μπορεί να γίνει αυτό στο να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία».

Τι θα γίνει στη συνέχεια:

-«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και εγώ προσωπικά έχω μάθει να μάχομαι. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός. Έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει να αλλάξουν κι όταν χρειάζεται να αλλάξουν. Και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές, σχεδόν όλες, αλλά τις περισσότερες φορές, είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί κι εφέτος. Αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο, θα ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του κόσμου και να αποφασίσουμε. Σας λέω και πάλι όμως. Και αγανακτισμένος είμαι και στεναχωρημένος είμαι για όλα αυτά που είδαμε σήμερα».

Για την ομιλία του στους παίκτες:

-«Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό είπα και στους παίκτες πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βλέπουμε επιτέλους ότι όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες μπορούν να παίξουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τη διαιτησία. Γιατί το είδατε και σήμερα ότι κερδίσαμε και τη διαιτησία, που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη. Δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει από ποδόσφαιρο  που να έχει διαφορετική άποψη. Σας είπα, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές. Όσο δύσκολο μπορεί να ακούγεται, αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε».

Για το ΔΣ:

«Γιατί όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, δηλαδή να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, το να ισχύουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου, όταν όλα αυτά καταπατούνται, θα πρέπει κι εμείς να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα διοικητικό συμβούλιο αύριο (σ.σ. Δευτέρα, 7/11) το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί και θα αποφασίσουμε».

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.