«Κεραυνοί» Βρέντζου: «Ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Το ποτήρι ξεχείλισε για τον Ολυμπιακό μετά το «χειρουργείο» του Δανού Γιάκομπ Κέλετ που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο 97’. Ο Γιάννης Βρέντζος τα έβγαλε όλα στη φόρα, τονίζοντας ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα», έκανε επίθεση στην κυβέρνηση και προτείνει «ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα  τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.