KKE:Πολιτική δραστηριότητα Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Τ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ στα πλαίσια του Πολιτικού ανοίγματος διοργανώνουν εκδηλώσεις-συνεστιάσεις με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στο δρόμο της ανατροπής, με ΚΚΕ πιο δυνατό».

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

Η Κομματική Οργάνωση Μεσαράς του ΚΚΕ, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 8:00μμ, στην ταβέρνα «ΟΑΣΗ» στα Καπαριανά. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι με τους Δαμιανάκη Μιχάλη (κιθάρα- φωνή) και Παλτόγλου Βασίλη (μπουζούκι).

Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου του ΚΚΕ, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 7:30μμ, στην ταβέρνα «ΔΑΦΕΡΜΟΣ», στο Τσαλικάκι. Θα μιλήσει ο Δημόκριτος Σαλούστρος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει μουσική με το συγκρότημα του Μιχάλη Ρεθυμνιωτάκη.

Oι ΚΟΒ ΑΕΙ και ΙΤΕ θα πραγματοποιήσουν, την Κυριακή 22/1 στις 7 μμ, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας – συνεστίαση στο μεζεδοπωλείο ΝΤΟΚΟΣ. Χαιρετισμό θα κάνει ο Πάνος Καραγιώργος, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τρόμος για γυναίκα στο Ηράκλειο: Δραπέτης των...

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον...

Από αύριο το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ...

"Είμαστε έτοιμοι όχι μόνον για τη φιλοξενία αλλά και...

Τρόμος για γυναίκα στο Ηράκλειο: Δραπέτης των...

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον...

Από αύριο το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ...

"Είμαστε έτοιμοι όχι μόνον για τη φιλοξενία αλλά και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι αλλάζει για τους καταναλωτές με οφειλές που αλλάζουν πάροχο

Μέτρα για στρατηγικούς κακοπληρωτές. Σε τροχιά άμεσων παρεμβάσεων για τον...

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων – Αναδρομικά έως 1.200 ευρώ για τους δικαιούχους

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» – Νέα απάτη με πλαστά τιμολόγια 625.000€ !

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...