Κλέαρχος Μαρουσάκης: Διαδοχικές κακοκαιρίες τις επόμενες ημέρες

Ημερομηνία:

Οι αλλεπάλληλες κακοκαιρίες είναι το χαρακτηριστικό του καιρού για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου πέρασε, αφήνοντας πίσω της προβλήματα και καταστροφές στη δυτική κυρίως Ελλάδα, όμως, στα μέσα της εβδομάδες έχουμε άλλες διαδοχικές, αλλά σύντομες κακοκαιρίες.

Ο καιρός σήμερα
Αναφορικά με τον καιρό σήμερα, προς την Τουρκία εκτονώνεται το βαρομετρικό χαμηλό που απασχόλησε τη χώρα μας τα τελευταία 24ώρα, με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Η Δευτέρα, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, ξεκινά με άστατο καιρό στα νησιά του ανατολικού-νοτιοανατολικού Αιγαίου με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Πιο δυτικά συννεφιές με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι. Οι άνεμοι ισχυροί και ο υδράργυρος στους 17-19 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες συννεφιές. Το βράδυ θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχών από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί και η θερμοκρασία θα φτάσι στους 18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Παρόμοιο σκηνικό και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχών το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Παρέλαση κακοκαιριών
Για παρέλαση κακοκαιριών μίλησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, αναφερόμενος στον καιρό που θα έχουμε την προτελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, όπως λέει, ο καιρός θα χαλάσει το μεσημέρι της Τρίτης, θα βελτιωθεί ξανά την Τετάρτη, στη συνέχεια θα χαλάσει και πάλι την Πέμπτη και θα βελτιωθεί την Παρασκευή.

«Μία μέρα καλός καιρός, μία άστατος» είπε ο μετεωρολόγος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα ενίσχυση του φαινομένου μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης...

Ποια περιοχή του νησιού θα επηρεαστεί περισσότερο. Αρκετά επιβαρυμένη αναμένεται...

Καιρός: «Διπρόσωπη» η Δευτέρα με βροχές στην...

«Διπρόσωπος καιρός» προβλέπεται για, Δευτέρα 4 Μαΐου, με έντονες...

Νέα ενίσχυση του φαινομένου μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης...

Ποια περιοχή του νησιού θα επηρεαστεί περισσότερο. Αρκετά επιβαρυμένη αναμένεται...

Καιρός: «Διπρόσωπη» η Δευτέρα με βροχές στην...

«Διπρόσωπος καιρός» προβλέπεται για, Δευτέρα 4 Μαΐου, με έντονες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όταν το πένθος γίνεται σκοτάδι: Τι συμβαίνει στην ψυχή ενός γονιού όταν χάνει το παιδί του;

Η ψυχολόγος Φανή Πασπαράκη, εξηγεί στο patris.gr τις αθέατες...

Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Λίγες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής...

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Τέλος στο «πορτάκι της ντροπής» – Η λύση που βάζει φρένο στις ουρές

Λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούνταν στις αφίξεις...

Ηράκλειο:Το όνομα του Αντώνη Κρητικού φαίνεται να βρίσκεται πλέον σταθερά στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων

Σημαντικές πολιτικές συζητήσεις έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο δημοσκοπική καταγραφή...