Κόκκινος συναγερμός: Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας και «σιωπή» στην εστίαση

Ημερομηνία:

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η εκτόξευση των κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει σήμερα 1.797 νέες μολύνσεις σε ένα μόλις 24ωρο.

Εκτός από την αύξηση των κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας, ανησυχία προκαλούν και οι τοπικές… εξάρσεις, οι οποίες φαίνεται πως «οδηγούν» το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα, προκειμένου να αποτραπεί μια ακόμα εξάπλωση του φονικού ιού.

Σενάρια για απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στο τραπέζι των ειδικών του υπουργείου υγείας, κατά την αυριανή τους συνεδρίαση, αναμένεται να τεθεί το ενδεχόμενο λήψης στοχευμένων μέτρων τοπικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και τα κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι οριζόντια μέτρα δεν θα ξαναληφθούν.

Ένα από αυτά ενδέχεται να είναι η επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και η επιστροφή της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας!

Επιπλέον, είναι πιθανό να τεθεί και το σενάριο της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και καφέ, όπως ίσχυε μέχρι και πριν λίγο καιρό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31...

Η δεύτερη υψηλότερη ηλικία στην ΕΕ, σύμφωνα με τη...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες...

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31...

Η δεύτερη υψηλότερη ηλικία στην ΕΕ, σύμφωνα με τη...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες...

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 17 Σεπτεμβρίου: Μεγάλη γιορτή σήμερα – Σε ποιους να πείτε «χρόνια πολλά»

Σήμερα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: «160 χρόνια από την Αρκαδική Εθελοθυσία»

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με ιδιαίτερη χαρά...

Μαλεβίζι: Πράσινο φως» για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας

Έργο προϋπολογισμού 570.000 ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το...