Κοροναϊός : Μείωση ενοικίου 40% για Ιούλιο και Αύγουστο – Ποιους αφορά

Ημερομηνία:

Την υπουργική απόφαση με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες θα ισχύσει η μείωση ενοικίου 40% και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, των Μεταφορών, της Εστίασης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Σε δήλωσή του, ο Υφυπουργός Οικονομικών τονίζει, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένοι κλάδοι και επιχειρήσεις, καθώς και συνολικά της δυναμικής της οικονομίας. Όπως είχαμε προαναγγείλει, το μέτρο της απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2020 θα ισχύσει για αυτές τις επιχειρήσεις, προσθέτοντας τον κλάδο της εστίασης.

Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις όπου και όταν χρειάζεται, με σκοπό να στηρίξουμε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζόμενους».

Η παράταση στη μείωση των μισθωμάτων έφερε ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις οι οποίες πλήττονται από την πανδημία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρισμός: Το «στοίχημα» της Ελλάδας και ο...

Ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική όμως...

Ο μισθός δεν βγάζει τον μήνα: Για...

Το πολύ για 18 ημέρες αρκεί ο μισθός για...

Τουρισμός: Το «στοίχημα» της Ελλάδας και ο...

Ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική όμως...

Ο μισθός δεν βγάζει τον μήνα: Για...

Το πολύ για 18 ημέρες αρκεί ο μισθός για...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related