Κρήτη:Με επιτυχία το 19ο συνεδριο ΕΜΔΥΔΑΣ

19 ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΔΥΔΑΣ
Με επιτυχία ,διεξήχθη στην Αθήνα το τριήμερο συνέδριο 12,13,14 Οκτωβρίου της Ομοσπονδιας Διπλωματούχων Μηχανικών του Δημοσίου με τη συμμετοχή 175 συνέδρων εκλεγμένων από όλους τους Νομούς της χώρας .
Η ΕΜΔΥΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ Κρήτης ,εκπροσωπηθηκε από τρια μέλη του νέου ΔΣ τον Πρόεδρο Νικολουδάκη Μανο ,τον Αντιπρόεδρο Μεραμβελιωτάκη Γιαννη ,την Γ.Γ Πιτερη Αννα και από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους Στρογγυλο Γιάννη ,Μπροκαλακη Κώστα και Ζουρμπάκη Μαρία.
Χαιρετισμους στο συνεδριο απηυθυναν ο Υπουργος Εσωτερικων ο κ Βοριδης ,ο προεδρος του ΤΕΕ κ Στασινος,εκπροσωποι κομματων ,συνδικατων ,υπαλληλων κλπ.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν κοινά για όλους τους συναδέλφους ,η υποστελέχωση των τεχνικων υπηρεσιών και των ΥΔΟΜ ,η απαξίωση του ρολου του μηχανικού του Δημοσιου ,η εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες ,μέσω αναπτυξιακών ,σε τεχνικούς συμβούλους κλπ.
Αιτημα μας να γινουν προσληψεις ,να αναγνωριστει ο ρολος μας ως μοχλος αναπτυξης της χωρας να αναγνωριστουν τα πτυχια μας ως integrated master (εργασιακα,μισθολογικα )το παγιο αιτημα για κλαδικο μισθολογιο κα.
Εγκριθηκε ο Διοικητικος και Οικονομικος Απολογισμος ,της προηγουμενης περιοδου και εγιναν εκλογες για την αναδειξη του νεου ΔΣ της ομοσπονδιας ..
Ευχαριστουμε ολους τους συναδελφους που συμμετειχαν και μεσα από γονιμο διαλογο ενωτικα ,θα αγωνιστουμε για τα προβληματα του κλαδου και των συναδελφων μας.
Καλη θητεια στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδιας μας
Για το ΔΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.Γραμματεας

Μανος Νικολουδακης Αννα Πιτερη

Τα σχόλια είναι κλειστά.