Κρήτη:Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring.

Ενημερωτική Συνάντηση Περιφέρειας Κρήτης και Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου πρόκειται να παρουσιάσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο την καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/). Η πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε από το ΕΛΜΕΠΑ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, αρχικώς ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ, εξελίχθηκε σε ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για όλους.

Την Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 και ώρα 6:00-8:00μ.μ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης η επόμενη ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οποία καλούνται εργοδότες αλλά και ιδιώτες να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring. Είσοδος ελεύθερη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.