Κρήτη:”Έσπασε” την καραντίνα και συνελήφθη – Επιχείρηση είχε βάλει “λουκέτο” αλλά λειτουργούσε κανονικά!

Ημερομηνία:

Πρόστιμα και για μη χρήση μάσκας σε δύο περιπτώσεις
“Εσπασε” την καραντίνα και συνελήφθη ένας αλλοδαπός το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη. Ο άνδρας φόρεσε χειροπέδες από τις αρχές χθες κατά την διάρκεια ελέγχων στο Ρέθυμνο ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Επιπλέον μια επιχείρηση στη Χερσόνησο που της είχε επιβληθεί προ ημερών πρόστιμο και αναστολή για παραβάσεις covid, εντοπίστηκε να λειτουργεί κανονικά και έτσι μπήκε νέο 7ήμερο λουκέτο αλλά και 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Επιπλέον, σε δύο καφέ στο Ηράκλειο έπεσαν “καμπάνες” ύψους 5.000 ευρώ αλλά και 7ημερη αναστολή λειτουργίας καθώς δεν τηρούσαν τα σχετικά μέτρα που εφαρμόζονται.

Τέλος ένας υπεύθυνος καθώς και ένας υπάλληλος επιχείρησης στο Ρέθυμνο εντοπίστηκαν κατα τους ελέγχους χωρίς μάσκα και τους επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ηρακλείου παρέλαβε το νέο ηλεκτρικό...

Ο Δήμος Ηρακλείου παρέλαβε το νέο ηλεκτρικό βαν διανομής...

Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και...

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»...

Ο Δήμος Ηρακλείου παρέλαβε το νέο ηλεκτρικό...

Ο Δήμος Ηρακλείου παρέλαβε το νέο ηλεκτρικό βαν διανομής...

Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και...

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θετική γνωμοδότηση για δύο μεγάλες τουριστικές επενδύσεις σε Λασίθι και Ηράκλειο

Υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκου Ξυλούρη συνεδρίασε...