Κρήτη:Στο Μινωικό Ιερό Κορυφής, μικρό οροπέδιο (Νήσιμος) ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Απ’ το βουνό κατέβηκε…

Μινωικό Ιερό Κορυφής, μικρό οροπέδιο (Νήσιμος), με την μοναδική στην Κρήτη εκκλησία της Αγίας Αριάδνης, το κλασικό οροπέδιο που όλοι γνωρίζουμε (Λασιθίου), μονοπάτι Ε4, κορυφή διπλή στα 1141μ με μοναδική θέα.

Ότι μπορεί κ χωράει ο νους τ’ ανθρώπου, όλη η βόρεια ακτογραμμή στο πιάτο!!!
Αυτό το τελευταίο κρατήστε το, θα μας χρειαστεί… και ακριβώς από κάτω, βρύση στα 1035μ (βιτζιλόβρυση) για να ξεδιψάσουμε και να απολαύσουμε το αγνάντεμα.

Πεζοπορία με το παρεάκι των Δρόμων Ζωής κι εσείς το σκέφτεστε ακόμη ??

Ελεύθερος χρόνος στο τελείωμα της πορείας μας στο γραφικό χωριό Κράσι, με τον αιωνόβιο πλάτανο να δεσπόζει στην πλατεία και τα γραφικά ταβερνάκια να..

Ώρες πορείας 3:30 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 10/12/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής. Κouklinos Tours.

Τα σχόλια είναι κλειστά.