ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου : Έρχονται τα νέα δρομολόγια EXPRESS στη Γραμμή Χανιά- Ηράκλειο και Αντίστροφα

Ημερομηνία:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ EXPRESS ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΑΝΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

Με στόχο την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους θερινούς μήνες, που η επιβατική κίνηση είναι αυξημένη, το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου ενισχύουν τις υπεραστικές γραμμές Χανιά – Ηράκλειο και Ηράκλειο – Χανιά θέτοντας σε εφαρμογή τα νέα δρομολόγια EXPRESS από την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025.

Βασική επιδίωξη είναι οι πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από το ένα άκρο της Κρήτης στο άλλο, να αφήσουν τα Ι.Χ. τους και να μετακινηθούν οικονομικότερα με άνεση και ασφάλεια με τα λεωφορεία των δύο ΚΤΕΛ του νησιού που θα εκτελούν τα δρομολόγια EXPRESS.

Το ταξίδι από τα Χανιά προς το Ηράκλειο και αντίστροφα θα έχει διάρκεια δύο ώρες και είναι ουσιαστικά το ίδιο χρονικό διάστημα που απαιτεί ένα Ι.Χ. για να διανύσει την απόσταση των περίπου 140 χλμ. μεταξύ των δύο μεγαλουπόλεων της Κρήτης.
Τα τέσσερα δρομολόγια EXPRESS θα εκτελούνται καθημερινά με αφετηρία και κατάληξη τους κεντρικούς Σταθμούς των ΚΤΕΛ σε Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα, ανά τρεις ώρες και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προκειμένου να μειώνεται ο χρόνος του ταξιδιού και να καλύπτονται πλήρως οι μεταφορικές ανάγκες του επιβατικού κοινού στις ώρες αιχμής.

Όπως τονίζει η Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου η έκτακτη αυτή στοχευμένη παρέμβαση επικεντρώνεται στην ασφαλή διασύνδεση των δύο μεγάλων πόλεων της Κρήτης που τη θερινή περίοδο παρατηρείται έντονη ζήτηση, ενώ βάζει τέλος και στην ταλαιπωρία για την αναζήτηση χώρου στάθμευσης.

Η Διοίκηση της ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου επισημαίνει ότι η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση πιο πράσινων, πιο γρήγορων και πιο έξυπνων μεταφορών, ενισχύοντας την εσωτερική κινητικότητα στο νησί και παρέχοντας πραγματικές λύσεις στις μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών.

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ EXPRESS
• Χανιά – Ηράκλειο: 09:30, 12:30, 15:30, 18:30
• Ηράκλειο – Χανιά: 09:30, 12:30, 15:30, 18:30

Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η φωτογραφία που έγινε viral: Πώς θα...

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ συναντά την Τεχνητή Νοημοσύνη Η φωτογραφία...

Έκθεση έργων των Μαθητών του Τομέα Εφαρμοσμένων...

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ...

Η φωτογραφία που έγινε viral: Πώς θα...

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ συναντά την Τεχνητή Νοημοσύνη Η φωτογραφία...

Έκθεση έργων των Μαθητών του Τομέα Εφαρμοσμένων...

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες 2025: Φινάλε για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Με τρία μαθήματα Προσανατολισμού ολοκληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουνίου,...

Εορτολόγιο 6 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Η φωτογραφία που έγινε viral: Πώς θα ήταν η Κρήτη με 7.812.923 αιγοπρόβατα

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ συναντά την Τεχνητή Νοημοσύνη Η φωτογραφία...

Έκθεση έργων των Μαθητών του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ...