Λασίθι:Για 5η συνεχή χρονιά ο Άγιος Νικόλαος, φιλοξενεί τους τελικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach volley.

Ημερομηνία:

Το “Agios Nikolaos Championships” συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ., ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν) και η Περιφέρεια Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29-31 Ιουλίου στην γραφική Μαρίνα της πόλης, όπου θ΄ αναδειχθούν οι πρωταθλητές της άμμου σε άνδρες και γυναίκες για το 2022.

Η κεντρική εγκατάσταση των αγώνων θα στηθεί στην “πλαζ της Άμμου”, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, ενώ την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι στο REX, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και εκπροσώπων των διοργανωτών και χορηγών.
Ο Άγιος Νικόλαος με πρωταγωνιστή τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης Αγίου Νικολάου έχει γίνει πρωταθλητής στη διοργάνωση μεγάλων εγχώριων και διεθνών αθλητικών γεγονότων σε πολλά δημοφιλή αθλήματα και extreme sports που τον έχουν αναδείξει μεταξύ των βασικών αθλητικών και τουριστικών αθλητικών προορισμών της Ελλάδας.
Ήδη διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19.
Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση με δύο δίωρες τηλεοπτικές μεταδόσεις το Σάββατο 30/7 και την Κυριακή 31/7 με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Στα ταμπλό της τελικής φάσης θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες ανδρών και οι 8 καλύτερες ομάδες γυναικών σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από την παρουσία τους σε όλα τα τουρνουά που έγιναν εντός της σεζόν. Οι προκριματικοί αγώνες για τις δύο τελευταίες θέσεις του ταμπλό (και για τα δύο φύλα) στα τελικά του Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του 4 Sports Club στο Χαλάνδρι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Το Περιβάλλον μέσα από τα μάτια μου»

Διαγωνισμός δημιουργίας Video για μαθητές με αφορμή την Παγκόσμια...

Συνελήφθη ημεδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί...

Λασίθι. Συνελήφθη, χθες (30.04.2025) το πρωί σε περιοχή του...

«Το Περιβάλλον μέσα από τα μάτια μου»

Διαγωνισμός δημιουργίας Video για μαθητές με αφορμή την Παγκόσμια...

Συνελήφθη ημεδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί...

Λασίθι. Συνελήφθη, χθες (30.04.2025) το πρωί σε περιοχή του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φαράγγι της Σαμαριάς: Ο λόγος που δεν άνοιξε από σήμερα

Τι υποστηρίζει ο ΟΦΥΠΕΚΑ και τι ο δήμος Σφακίων Το...

Ρέθυμνο : Μέσα στο Μάιο εγκαίνια στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι με κορυφαίες πολιτικές και αυτοδιοικητικές παρουσίες

ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ -ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ -...

Ειρηναίος Γαλανάκης:Ένας σπουδαίος ιεράρχης, μια από τις σημαντικότερες εκκλησιαστικές φυσιογνωμίες της Κρήτης

Ειρηναίος Γαλανάκης: Το ορθό και το δύσκολο Επανάσταση των συνειδήσεων Στις...

Κρήτη: Μια άκρως… χειμωνιάτικη Πρωτομαγιά!

Βροχές, ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα σε πολλές περιοχές. Μπορεί ημερολογιακά...