Λασίθι : Νέο λεωφορείο μετά από 20 χρόνια στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, με χαρά ανακοινώνει την άφιξη του νέου του λεωφορείου, που σε λίγες μέρες θα τεθεί και επίσημα στη διάθεση των Λασιθιωτών.

Το Οροπέδιο Λασιθίου έχει στη διάθεσή του μετά από είκοσι χρόνια ένα νέο, σύγχρονο, και πλήρως λειτουργικό λεωφορείο, που καθημερινά, δύο φορές την ημέρα, θα εκτελεί δρομολόγια σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου, εξυπηρετώντας εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα αντίτιμο τους πολίτες του Οροπεδίου Λασιθίου.

Το κόστος του νέου οχήματος ανήλθε στις 118.000,00 ευρώ περίπου, και προήλθε από ιδία χρηματοδότηση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης ,ανέφερε σχετικά: ‘’Το Οροπέδιο Λασιθίου, μπορεί από σήμερα να κινείται ξανά με απόλυτη ασφάλεια στους δρόμους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα παραλάβαμε το καινούργιο λεωφορείο μας ,που αμέσως μετά από την ταξινόμησή του θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών για τη μεταφορά στα σημεία εξυπηρέτησής τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ως Δημοτική Αρχή προχωρήσαμε στην αντικατάσταση του παλαιού λεωφορείου, που ,δυστυχώς, λόγω παλαιότητας (20 και πλέον έτη), αδυνατούσε να ανταποκριθεί επάξια και με ασφάλεια στην εξυπηρέτηση του κοινού’’.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Σύλληψη ατόμου με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων Συνελήφθη...

Κοπέρνικος: Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα...

Ο Ιούνιος του 2026 ήταν ο πιο ζεστός που...

Λασίθι:Σύλληψη ατόμου με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων Συνελήφθη...

Κοπέρνικος: Ο Ιούνιος ήταν ο θερμότερος στα...

Ο Ιούνιος του 2026 ήταν ο πιο ζεστός που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαπάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Φωτιά τώρα στο Ίνι Ηρακλείου: Στο σημείο 42 πυροσβέστες, 13 οχήματα και 1 ελικόπτερο

Συμμετέχουν 42 πυροσβέστες, 13 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα Μεγάλη...

Μνήμη Ευαγγέλου Γιακουμάκη – 11 χρόνια μετά

Για μία ακόμη χρονιά, στις 7 Ιουλίου, ημέρα κατά...