Λευτέρης Ζερβός:Οι βάνδαλοι δεν έχουν θέση στο ΕΑΚΗ

Ημερομηνία:

Η υπομονή έχει και τα όριά της!

Για άλλη μία φορά στα ολοκαίνουργια αποδυτήρια του κολυμβητηρίου αλλά και στους καινούργιους πάγκους του κλειστού γυμναστηρίου κάποιοι ανεγκέφαλοι έδειξαν τη δύναμή τους και εξάντλησαν την εξυπνάδα τους στο να σπάσουν τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων.
Όλα αυτά είναι θέμα παιδείας και αν κάποιος δεν μπορεί να τιθασεύσει τα νεύρα του και έρχεται να ξεσπάσει στην προπόνηση δεν έχει θέση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή θα μάθουμε ποιος είναι αυτός που βανδαλίζει θα αποβληθεί από κάθε είδους δραστηριότητα.
Και φυσικά περιμένουμε και τον Σύλλογο Γονέων Κολυμβητηρίου «ΛΙΝΤΟ» Ηρακλείου Κρήτης αλλά και τα σωματεία να πάρουν θέση για αυτό και να μας δώσουν μία λύση. Σε καθημερινή βάση βλέπουμε στα αποδυτήρια τη χείριστη χρήση από τους αθλητές πετώντας δεξιά αριστερά κάθε λογής αντικείμενα προσωπικής υγιεινής παρόλο που πλέον έχουμε μόνιμη φύλακα. Εάν δεν δώσουν λύση οι γονείς και οι προπονητές, η λύση θα δοθεί από τη Διοίκηση και θα είναι το κλείσιμο των αποδυτηρίων μέχρι νεωτέρας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων...

Ισχυρή παρουσία στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων -ποτών SIAL...

Δήμος Γόρτυνας:Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την...

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για...

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων...

Ισχυρή παρουσία στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων -ποτών SIAL...

Δήμος Γόρτυνας:Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την...

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΣΔΕ 2026: Αλλάζουν τα δεδομένα για τους αγρότες – Τι ισχύει με το Μητρώο Αγροτών

Χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και...

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

Τώρα θέλουν εκλογές αργότερα

Μπροστά σε έναν δύσκολο χειμώνα, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη...