Δήμος Χερσονήσου:Το ευχαριστώ του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δια Βίου Μάθησης προς τα στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος

ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Β΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Αυταπάρνηση και αυτοθυσία επέδειξαν στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου στην επιχείρηση διάσωσης νεαρού λουόμενου που είχε τραγική κατάληξη.

Αυτόπτης μάρτυρας στην επιχείρηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού του Δήμου Χερσονήσου Γιώργος Μπαγουράκης ο οποίος με επιστολή του ευχαριστεί και συγχαίρει τη διοικήτρια και τα στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου για την ετοιμότητα και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν, στην άνιση μάχη να σώσουν τον νεαρό ο οποίος τελικά κατέληξε.

Στην επιστολή του ο κ. Μπαγουράκης αναφέρει : «Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Διοικήτρια του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου, Ανθυποπλοίαρχο κα Περισυνάκη Αθανασία και τα στελέχη του τμήματος, για τις υπηρεσίες που παρέχουν τόσο στην πρόληψη όσο και στην επιχειρησιακή τους ικανότητα που επιδεικνύουν ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Αυταπάρνηση, ζήλο και αυτοθυσία επέδειξαν και σε πρόσφατη επιχείρηση, στην οποία ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.
Τόσο η κα Περισυνάκη όσο και τα στελέχη του Λιμενικού Τμήματος επιλήφθηκαν με αυτοθυσία και θάρρος πέρα από τα ανθρώπινα όρια.
Ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού του Δήμου Χερσονήσου, δηλώνω συμπαραστάτης τους σε ότι απαιτηθεί προκειμένου να συνεχίσουν απαρέγκλιτα το δύσκολο έργο τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.