Ο Γιώργος Τσαλίκης στο Ηράκλειο για καλό σκοπό

«“It’s Time to Free your Hair”… Βάλε στόχο και δώρισε τα μαλλιά σου!»-Εκδήλωση από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Στόχος-Πρόληψη κατά του καρκίνου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο ο Σύλλογος «Στόχος-Πρόληψη κατά του καρκίνου» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ σημαντική εκδήλωση.

Με την σύμπραξη του συλλόγου επαγγελματιών κουρέων-κομμωτών Ηρακλείου, όπως αναφέρει ο Παγκρήτιος σύλλογος, «βάζουμε στόχο να συγκεντρώσουμε μαλλιά, τα οποία θα δωριστούν στον Παγκρήτιο σύλλογο κατά του καρκίνου “Στόχος-Πρόληψη”, με σκοπό τη δημιουργία νέων περουκών, όπου δίνονται δωρεάν σε ασθενείς με καρκίνο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα βρίσκεται εκεί, ώστε να πλαισιώσει την εκδήλωση με ζωντανή μουσική! Ο “Στόχος-Πρόληψη” με δικό του υπέρηχο μαστού, προσφέρει εδώ και χρόνια δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού. Επίσης, το σωματείο παρέχει ενημερωτικά έντυπα, ομιλίες από ειδικούς γιατρούς και ειδικά προγράμματα άθλησης. Ταυτόχρονα, συλλέγονται μαλλιά από δωρεές πολιτών και φτιάχνονται χειροποίητες περούκες, όπου με πολλή αγάπη προσφέρονται σε όσες γυναίκες τις χρειάζονται. Το κόστος για την αγορά περούκας είναι αρκετά μεγάλο και δεν στηρίζεται επαρκώς από τα ασφαλιστικά ταμία.

Για αυτόν τον λόγο, ο “Στόχος-Πρόληψη” στέκεται στο πλάι των γυναικών που μάχονται, προσφέροντας τους τις περούκες ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι να ολοκληρώσουν τη θεραπεία τους. Σας περιμένουμε λοιπόν να κουρευτούμε, να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και να περάσουμε υπέροχα!».

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη των: Cicada Seascape Experience, Supermarket Χαλκιαδάκης, Η&Κ ΑΕΒΕ, Διάγνωση-Πολυϊατρεία Κοκκίνη, Δήμος Ηρακλείου, Samolis Group, Kapelakis Typography, Νερό Ρούβας, Μιμίκος Ταπετσαρίες και καφές Δανδάλη. Επίσης, συμμετέχουν: Cretanart Productions, Prolight Audio Visual, Ciners Filming Production και Ερυθρός Σταυρός Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.