Λουτσέσκου: «Αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση»

Ημερομηνία:

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ρασβάν Λουτσέσκου ανέλυσε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση στον τελικό. «Ημουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε», ανέφερε επίσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Χρειαζόμασταν επιθετικούς, που μπορούν να πάνε μπροστά γιατί χρειαζόμασταν το γκολ. Ο Ολυμπιακός θα οπισθοχωρούσε. Ήταν μία πρόκριση που αξίζαμε βάσει των δύο παιχνιδιών. Νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το λιθαράκι για την πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι δύο σκληρές ομάδες, οργανωμένες. Αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση. Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, υπήρχαν φάουλ που δόθηκαν εύκολα, άλλα που δεν δόθηκαν εύκολα ειδικά πάνω στον Μπίσεσβαρ, θα έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ολυμπιακός.

Το ξεπερνάμε, είναι μεγάλη σεζόν για εμάς, τόσο σε διάρκεια, όσο και σε ικανοποίηση. Έχουμε καταφέρει πολλά, απέναντι σε φρέσκους αντιπάλους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, δύο φορές τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Είναι μία κατάσταση που μας έχει πληγώσει με τραυματισμούς, έρχονται κάποιες ομάδες φρέσκες να παίξουμε. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να περάσει...

Τη δεύτερη νίκη του σε Diamond League και πρώτη...

Βαγγέλης Μαρινάκης στη βράβευση των πρωταθλητριών Ευρώπης:...

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο γυναικών υποδέχθηκαν στο Δημοτικό...

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να περάσει...

Τη δεύτερη νίκη του σε Diamond League και πρώτη...

Βαγγέλης Μαρινάκης στη βράβευση των πρωταθλητριών Ευρώπης:...

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο γυναικών υποδέχθηκαν στο Δημοτικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει πινάκιο δικαστηρίου με γαλάζιο λογότυπο

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Μία δεκαετία μετά το Brexit: Οι σχέσεις Ην. Βασιλείου με ΕΕ – Τι λέει η κοινή γνώμη

Στις 23 Ιουνίου 2016, οι βρετανοί ψηφοφόροι επέλεξαν το...

“Πειρατική” TV: Στη φυλακή πατέρας και γιος, ελεύθερος ο αδερφός με εγγύηση 50.000 ευρώ

Συνολικά προφυλακίστηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι, ενώ στους άλλους τρεις επιβλήθηκαν...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...