Μ. ΦΟΥΡΦΟΥΛΑΚΗΣ Δήμος Ρεθύμνου: Το αίτημα για πολιτική αλλαγή,οι τελευταίες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο

Ημερομηνία:

Κάθε εκλογική διαδικασία είναι διαφορετική, όχι μόνο λόγω των ανθρώπων που μετέχουν σε αυτή, αλλά και λόγω των εκάστοτε πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών. Σήμερα, οι συμπολίτες μας ζητάνε λύσεις, ζητάνε απαντήσεις, ζητάνε ανθρώπους που δεν είναι κλεισμένοι μέσα σε γραφεία, ανθρώπους που δεν τους νιώθουν μακριά τους. Το Ρέθυμνο εξακολουθεί να έχει προβλήματα. Υπαρκτά και διαρκώς διογκούμενα.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Κυκλοφοριακό, θέσεις στάθμευσης, περιφερειακός δρόμος, ακτοπλοϊκή σύνδεση, κρουαζίερα, οικισμού, οδοποιία. Όλα τίθενται επιτακτικά πάνω στο τραπέζι. Κάθε κρίση, όμως, αποτελεί και μια ευκαιρία. Αυτή την ευκαιρία καλούμαστε να αδράξουμε σήμερα. Μια ευκαιρία που μας παρέχει κάθε εκλογική διαδικασία. Να επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς, εργατικούς, με όρεξη και μεράκι να προσθέσουν στον τόπο.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ρεθύμνου και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου, κ. Μανώλη Φουρφουλάκη. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε Όλα», με τον Παντελή Σπυριδάκη εστιάζουμε στο αίτημα για πολιτική αλλαγή στο Δήμο Ρεθύμνου.

  • Όλο το προεκλογικό παρασκήνιο: οι τελευταίες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων, τα σενάρια και οι κατηγορίες για εργαλειοποίηση των θεσμών στην υπηρεσία προεκλογικής προβολής του Δημάρχου.
  • Τι πραγματικά ενδιαφέρει του πολίτες: Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, βελτίωση της καθημερινότητας – Προτεραιότητες της επόμενης μέρας
  • Δήμος Ρεθύμνου: Το αίτημα για πολιτική αλλαγή – Τι εισπράττει ο ίδιος από την κοινωνία και ποιοι οι λόγοι που τον ώθησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου;
  • Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές– τα διλλήματα, η ετοιμότητα της ΝΔ και οι στοχεύσεις σε επίπεδο Ρεθύμνου και Κρήτης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

4 Ιουλίου 2026 Το απόγευμα του Σαββάτου, 4ης Ιουλίου 2026,...

Στη Ζάκυνθο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

4 Ιουλίου 2026 Το απόγευμα του Σαββάτου, 4ης Ιουλίου 2026,...

Στη Ζάκυνθο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μαλεβιζίου:Πρόσκληση σε Σωματεία, Συλλόγους και Συνεταιρισμούς για συμμετοχή στο 4ο Malevizi Festival

Ο Δήμος Μαλεβιζίου απευθύνει όπως κάθε χρόνο πρόσκληση συμμετοχής...

Καταγγελία για τον ΔΕΔΔΗΕ από πολίτη

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την οικονομική ζημία που...