Μαγάλη συναυλία Μ. Μαλαξιανάκη στην εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων

Ημερομηνία:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ 79 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Μεγάλη συναυλία με τον Μ. Μαλαξιανάκη
Ειρήνη) σας καλεί σε
Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων (μέλος της ΕΕΔΥΕ) σας καλεί σε μαζική συμμετοχή, στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, στην πλατεία Κατεχάκη (στο Ενετικό Λιμάνι, μπροστά από το θέατρο Μ. Θεοδωράκης) την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ. για να καταδικάσουμε το έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και να τιμήσουμε τα θύματα της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας.

Σήμερα, 79 χρόνια αργότερα, κλιμακώνονται οι ανταγωνισμοί και η επιθετικότητα ανάμεσα στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ από τη μια και τη Ρωσία και την Κίνα από την άλλη για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στους δρόμους μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων, στις σφαίρες επιρροής.
Οι αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον τροφοδοτούν την κλιμάκωση και την επέκταση του ιμπεριαλιστικού πολέμου που μαίνεται εδώ και δυόμισι χρόνια στην Ουκρανία, ενισχύουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ για να συνεχίσει την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και γενικότερα ρίχνουν λάδι στη φωτιά του πολέμου. Είναι άκρως επικίνδυνες για τον λαό μας και τους άλλους λαούς.

Μπροστά σε αυτές τις πολύ επικίνδυνες εξελίξεις η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Να κλείσει η Βάση της Σούδας. Να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η λαϊκή πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, για την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Να ορθωθεί τείχος στη χυδαία ευρωατλαντική προπαγάνδα η οποία επιχειρεί να αθωώσει το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που μακελεύουν τους λαούς! Ο λαός με την πάλη του έχει τη δύναμη να βγει στο προσκήνιο της Ιστορίας, να διεκδικήσει ένα κόσμο με πραγματική ειρήνη, φιλία, αλληλεγγύη, σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με τους άλλους λαούς.

Όλοι και όλες την Τετάρτη 8:30 μ.μ. στην πλατεία Κατεχάκη
(στο Ενετικό Λιμάνι, μπροστά από το θέατρο Μ. Θεοδωράκης)

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Χανιώτης καλλιτέχνης
Μάνος Μαλαξιανάκης με το συγκρότημά του

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΤΩΝ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χανίων:Στην τελική ευθεία η ανάπλαση των...

Στην τελική της ευθεία εισέρχεται η ανάπλαση των Ταμπακαριών,...

«Η Αγορά μας, η ιστορία μας»: Ο...

Η Δημοτική Αγορά Χανίων, το εμβληματικό κτίριο, που για...

Δήμος Χανίων:Στην τελική ευθεία η ανάπλαση των...

Στην τελική της ευθεία εισέρχεται η ανάπλαση των Ταμπακαριών,...

«Η Αγορά μας, η ιστορία μας»: Ο...

Η Δημοτική Αγορά Χανίων, το εμβληματικό κτίριο, που για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νίκος Αντωνακάκης : Δικαίωμα στην ανάπτυξη, που φέρνουν τα μεγάλα έργα υποδομής, έχουν όλοι οι πολίτες.

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τη δημιουργία λειτουργικού κόμβου...

Ρέθυμνο:Δύο μήνες λειτουργίας για το Κέντρο Υφαντικής στα Ανώγεια

Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού, γνώσης και δημιουργίας στα Ανώγεια Δύο...

Ηράκλειο: Φωτιά στο Μελιδοχώρι, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης – Ήχησε το 112

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από το...