Μανώλης Λιδάκης: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη

Ημερομηνία:

Ο γνωστός τραγουδιστής περνά δύσκολες μέρες με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο Μανώλης Λιδάκης νοσηλεύεται από τα τέλη Αυγούστου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το τελευταίο διάστημα ο 64χρονος τρεγουδιστής είναι αντιμέτωπος με μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, όπως έχει κάνει ο ίδιος γνωστό μέσα από προσωπικές του τοποθετήσεις στα social media, παρουσιάζει ένα σοβαρό ορθοπεδικό πρόβλημα, το οποίο τον κρατά μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Οι ακυρώσεις των καλοκαιρινών συναυλίων
Ήδη από τα τέλη Ιουνίου ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε ανακοινώσει την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών του για το φετινό καλοκαίρι λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, διευκρινίζοντας ότι θα επρόκειτο να χειρουργηθεί.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία) δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα.

Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λιδάκης.

Το μήνυμα μετά την επέμβαση
Μετά την επιτυχή έκβαση της πρώτης χειρουργικής επέμβασης, ο τραγουδιστής έστειλε το πρώτο του δημόσιο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Facebook, καθησυχάζοντάς τους πως όλα πήγαν καλά.

«Φίλοι μου, η πρώτη επέμβαση έγινε και έχω βγει από το χειρουργείο. Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια του εξαιρετικού ορθοπεδικού, Γεώργιου Κουβίδη, και τον ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης, λαμβάνοντας πλήθος ευχών για ταχεία ανάρρωση και καλή επιτυχία στη δεύτερη επέμβαση που θα κληθεί να υποβληθεί το επόμενο διάστημα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: στη φυλακή μετά τις απολογίες τους...

Aιφνιδιαστική αλλαγή πλάνου/πώς κινούνται οι έρευνες για την βόμβα. Της...

Βορίζια: Από ζήλια για μια επιδότηση ΟΠΕΚΕΠΕ...

Η απόφαση για την εκδήλωση της βομβιστικής επίθεσης προήλθε...

Βορίζια: στη φυλακή μετά τις απολογίες τους...

Aιφνιδιαστική αλλαγή πλάνου/πώς κινούνται οι έρευνες για την βόμβα. Της...

Βορίζια: Από ζήλια για μια επιδότηση ΟΠΕΚΕΠΕ...

Η απόφαση για την εκδήλωση της βομβιστικής επίθεσης προήλθε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πολιτικές πλάτες και βρόμικο χρήμα – Το αόρατο δίκτυο πίσω από τα όπλα της Κρήτης

Η ισχύς των εγκληματικών δικτύων δεν κρύβεται στα όπλα,...

Ακόμη στο περίμενε… οι αγρότες για τις πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ασαφές παραμένει το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ...

Βορίζια: στη φυλακή μετά τις απολογίες τους και τα τρία αδέρφια Φραγκιαδάκη

Aιφνιδιαστική αλλαγή πλάνου/πώς κινούνται οι έρευνες για την βόμβα. Της...