Μαρτίνς: «Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο που σχεδιάσαμε»

Στενοχωρημένος ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα με 3-0 από την Αταλάντα και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος, τεχνικός του Ολυμπιακού, στάθηκε στα λάθη των «ερυθρόλευκων». Ακόμη, επεσήμανε: «Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει».

Αρχικά ο Μαρτίνς είπε: «Κάναμε πολλά λάθη που επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει.

Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 0-1 και έπρεπε να ρισκάρουμε. Ήρθε όμως το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Η Αταλάντα έχει αξία, είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη, πληρώσαμε τα λάθη μας και δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο».

Για το ποιο ήταν το αρχικό πλάνο: «Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα, έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έπρεπε εμείς να είχαμε το πάνω χέρι. Στις στιγμές που έπρεπε να σταθούμε καλοί, κάναμε λάθη».

Για το αν θα άλλαζε πράγματα κρίνοντας εκ των υστέρων: «Τα πράγματα είναι όπως είναι, πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι. Ό,τι έγινε, έγινε και δυστυχώς θα το δεχτούμε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.