Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία λόγω στάσης εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία λόγω στάσης εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία…

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία της Αττικής από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. λόγω παναττικής στάσης εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία των υγειονομικών, η κινητοποίηση γίνεται «για τη μαζική απόλυση του Επικουρικού προσωπικού που υπηρετεί πέντε και πλέον χρόνια στα Νοσοκομεία».

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Μετά τις αποκαλύψεις και την πίεση που άσκησε η ΠΟΕΔΗΝ για την προκήρυξη φιάσκο του Υπουργείου Υγείας η οποία οδηγεί σε απόλυση σχεδόν το σύνολο του επικουρικού προσωπικού με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (που δεν φταίει σε τίποτα) αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά την έκδοση της προκήρυξης».

«Μαγειρεύουν την έκδοση προκήρυξης που θα καλύπτει με την αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας λίγους υπηρετούντες, ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό χιλιάδες υποψήφιοι στους οποίους θα καλλιεργείται η ελπίδα πρόσληψης. Οι αιτήσεις θα εξετασθούν από το ΑΣΕΠ μετά τις εκλογές ως εκ τούτου πάνω από 20.000 υποψήφιοι θα βρίσκονται σε ομηρία στις Εθνικές εκλογές εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Στην πόρτα της εξόδου των Νοσοκομείων βρίσκονται 1000 επικουρικοί νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό οι οποίοι σύντομα θα απολυθούν με μεγάλους χαμένους τους ασθενείς που θα ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο λόγω και των νέων κενών που θα δημιουργηθούν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ η οποία έχει προγραμματίσει και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους στις 12 μ.μ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.