Μεγάλη Γόρτυνα:Ηχηρό μήνυμα νίκης και από το Ασήμι!

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλαν οι δημότες από όλη την Δημοτική Ενότητα Κόφινα, με την παρουσία και την συμμετοχή τους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεγάλης Γόρτυνας στο Ασήμι.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Παντελεήμων Παξιμαδάς, εφημέριος του Ασημίου και ο π. Ιωάννης Σκουλάς, εφημέριος των Στερνών.

«Σας καλωσορίζουμε στο εκλογικό μας κέντρο στο Ασήμι. Στην Δημοτική Ενότητα Κόφινα, που μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και απραξίας, σήμερα αλλάζει. Δεν αρκούμαστε σε όσα πετύχαμε, ως κοινωνία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Διεκδικούμε, μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα!

Ως το τέλος αυτής της τετραετίας, η παράταξή μας συνεχίζει να δουλεύει, δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Και από την 1η Ιανουαρίου 2024, έχοντας μπροστά μας μια νέα πενταετία, συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά. Θέτοντας νέους στόχους, διορθώνοντας παραλείψεις και αστοχίες που, ενδεχομένως, υπήρξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Εδώ, στο εκλογικό μας κέντρο περιμένουμε τις προτάσεις, τις ιδέες και τις απόψεις σας για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Ακούμε την φωνή σας. Είμαστε δίπλα σας! Δίνουμε μαζί τον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας! Πάμε μαζί να δώσουμε και να κερδίσουμε την κρίσιμη εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου. Πάμε μαζί, για την Μεγάλη Γόρτυνα που μας ενώνει, για την Μεγάλη Γόρτυνα που μας αξίζει!» ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των υποψηφίων συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Κόφινα.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεγάλης Γόρτυνας στην Γέργερη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.