Η Μενεγάκη σχολιάζει πρώτη φορά τον έρωτα Βανδή-Μπισμπίκη: «Μπράβο ρε Δέσποινα»

H Eλένη Μενεγάκη τοποθετηθήκε για τον έρωτα της τραγουδίστριας
Τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή στο περιοδικό Down Town σχετικά με τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, τη ψυχανάλυση και τον έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν προβάλλει τέτοιου είδους θέματα, αλλά σε αυτή την περίπτωση αισθάνθηκε ότι η τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της, αλλά και ότι θέλει να περάσει το μήνυμα πως ξεπέρασε τους φόβους της.

Διαβάστε τι ανέφερε η παρουσιάστρια
«Εγώ ένα έχω να πω: ο έρωτας πραγματικά δίνει φτερά, αρκεί να είναι και έτσι λίγο σωστά τα πράγματα. Δηλαδή καμιά φορά σκέφτομαι ότι ερωτευόμαστε στα 16-17, πώς ερωτευόμαστε; Αναλόγως σε ποια φάση ζωής είμαστε, τι εμπειρίες έχουμε και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα. Το λέω κάθε φορά και γι’ αυτό, ενώ κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή, το παίζω το θέμα της γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της και αισθάνομαι ότι αυτό που θέλει να περάσει (εγώ τα λέω αυτά, δεν έχω μιλήσει με την ίδια) είναι ότι ρε παιδί μου, καμιά φορά αυτό που φοβάσαι είναι αυτό που θα σε κάνει να πετάξεις ψηλά.

»Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε τις φοβίες μας και να προσπαθούμε να τις ξεπερνάμε. Γιατί μπορεί τελικά αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο που ούτε που το φανταζόμασταν.

»Υπάρχουν και γυναίκες εκεί έξω, ίσως και άνδρες, που να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα που να μην έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους ζωή και να το κάνουν τεράστιο στο μυαλό τους. Όταν το βάλεις κάτω και το παλέψεις, όλα γίνονται. Αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία, γιατί να μην το παλέψεις; Μπράβο ρε Δέσποινα! Πολλά φιλιά».

Δείτε το απόσπασμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.