Μυστήριο με την εξαφάνιση εξαμελούς οικογένειας – Έπεσαν πυροβολισμοί και έπειτα το σπίτι πήρε φωτιά

Η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο έπειτα από κλήση για τον πυροβολισμό ενός παιδιού

Τουλάχιστον έξι μέλη μιας οικογένειας αγνοούνται στην περιοχή της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, έπειτα από μια σειρά τρομακτικών γεγονότων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας έπειτα από κλήση για τον πυροβολισμό ενός παιδιού. Λίγα λεπτά μετά οι δύο αστυνομικοί που επενέβησαν τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστου και τέλος το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι αρχές από το απόγευμα της Τετάρτης —που ξεκίνησε το περιστατικό— μέχρι το βράδυ δεν είχαν εισέλθει στο σπίτι στο Ανατολικό Λάνσνταουν, επειδή η φωτιά εξακολουθούσε να καίει, και ανησυχούσαν ότι αρκετοί άνθρωποι που αγνοούνται μπορεί να βρίσκονταν μέσα, δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας σε συνέντευξη Τύπου.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον έξι έως οκτώ άτομα που αγνοούνται από την οικογένεια αυτή»

https://youtu.be/rlmdxI89kSU?si=Ffa3ARu5fE7XZedN

Το άτομο που πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται, δήλωσε ο ίδιος.

«Φοβόμαστε ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα σε αυτό το σπίτι. Γνωρίζουμε ότι η οικογένεια του θύματος είχε πολλά άτομα που ζούσαν σε αυτό το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών», δήλωσε ο εισαγγελέας στη συνέντευξη Τύπου.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον έξι έως οκτώ άτομα που αγνοούνται από την οικογένεια αυτή. Ο φόβος μας είναι ότι μπορεί να (ήταν) μέσα στο σπίτι όταν αυτό κάηκε» πρόσθεσε.

«Ελπίζουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν θα ξέρουμε μέχρι αύριο το πρωί».

«Δέχθηκαν αμέσως πυροβολισμούς»

Σύμφωνα με το CNN, οι Αρχές έλαβαν κλήση λίγο πριν τις 15:50 το απόγευμα της Τετάρτης «ότι ένα 11χρονο κορίτσι είχε πυροβοληθεί» σε ένα σπίτι.

Αστυνομικοί από τρεις διαφορετικές υπηρεσίες πήγαν στο σπίτι και «δέχθηκαν αμέσως πυροβολισμούς», δήλωσε ο εισαγγελέας. Δύο αστυνομικοί χτυπήθηκαν και «σύρθηκαν εκτός κινδύνου» από άλλους αστυνομικούς που ήταν παρόντες, είπε.

Αφού οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στον τόπο των πυροβολισμών, το σπίτι πυρπολήθηκε, δήλωσε ο ίδιος.

Οι πυροσβέστες εργάζονταν για να καταστείλουν τη φωτιά περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά την κλήση στην Άμεση Δράση και κανένας αστυνομικός δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι.

https://www.youtube.com/live/B8xmfJrFL_o?si=VUvZq1hfJ5bC9Lnp

Δεν γνωρίζουν τίποτα

«Δεν ξέρουμε ποιος ήταν στο σπίτι, δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο δράστης, δεν ξέρουμε πόσοι άνθρωποι είναι εκεί μέσα, δεν ξέρουμε την κατάστασή τους, δεν ξέρουμε αν είναι ζωντανοί», δήλωσε ο εισαγγελέας στους δημοσιογράφους.

Οι αρχές συνεχίζουν επίσης να ερευνούν «αν πυροβολήθηκε ή όχι ένα 11χρονο κορίτσι», είπε, και ποιος πυροβόλησε τους αστυνομικούς.

Οι ντετέκτιβ θα εξετάσουν μεθοδικά τον τόπο του εγκλήματος το πρωί της Πέμπτης και «θα ψάξουν για πτώματα και θα αναζητήσουν στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη» συμπλήρωσε.

Η φωτιά σιγόκαιγε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ολόκληρη η περιοχή είχε εκκενωθεί για να βεβαιωθούν ότι δεν κινδυνεύει κανείς.

ΗΠΑ: Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του και έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση

Τα σχόλια είναι κλειστά.