Τι συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν?

Πούτιν: Επανέρχονται σενάρια για την υγεία του – Επίμαχο στιγμιότυπο δείχνει το πόδι του να τρέμει

Στο δημοσίευμα της Daily Mail επισημαίνονται ακόμη και οι φορές που ο Ρώσος πρόεδρος έβηξε ή καθάρισε τον λαιμό του

Η υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε πάλι στο προσκήνιο μετά την πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε στον Τάκερ Κάρλσον, κατά τη διάρκεια της οποίας έπιασε το πόδι του αναζωπυρώνοντας τις φήμες για προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο ρώσος πρόεδρος φαίνεται να αγγίζει το πόδι του σαν να προσπαθεί να συγκρατήσει το τρέμουλο, κάτι που δεν διέφυγε από τα βρετανικά ταμπλόιντ.
Το δημοσίευμα της Daily Mail εστίασε στο επίμαχο στυγμιότυπο συνδέοντάς το με τα σενάρια που κυκλοφορούν περί κακής υγείας του Πούτιν.


«Έβηξε πολλές φορές»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης ο Πούτιν «χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το χέρι του ώστε να ηρεμήσει το τρεμάμενο πόδι του», ενώ επισημαίνονται ακόμη και οι φορές που ο Ρώσος πρόεδρος έβηξε.

«Ο 71χρονος πολιτικός έβηχε και καθάρισε τον λαιμό του αρκετές φορές, ενώ δήλωνε ότι η Ρωσία διαθέτει υπερηχητικούς πυραύλους, αλλά και ότι Αμερικανός δημοσιογράφος είναι κατάσκοπος» αναφέρεται.

Οι φήμες για την υγεία του Πούτιν δεν ήθελαν πολύ να ξαναφουντώσουν καθώς σε συνάντηση τον Ιανουάριο με τον Λουκασένκο της Λευκορωσίας, ο Πούτιν εμφανίστηκε μπερδεμένος, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα υπήρχαν αναφορές ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ωστόσο, το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα αρνηθεί τον ισχυρισμό ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.