Μυστήριο με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – Γιατί καθυστερεί το πιστοποιητικό θανάτου

Ημερομηνία:

Έχουν περάσει 5 ημέρες από το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, όμως ακόμα τα αίτια πουν οδήγησαν στον θάνατό της παραμένουν άγνωστα.

Κι αυτό, γιατί οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, αρνήθηκαν να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου.

Παράλληλα, οι γιατροί ζήτησαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της ηθοποιού, προκειμένου να ερευνηθούν τα τραύματα που έφερε από την πτώση της μέσα στο σπίτι της.

Οι γιατροί ζήτησαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν συνέπεια τραυματισμού

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε επικοινωνία με γιατρούς του νοσοκομείου και ιατροδικαστές του επισήμαναν πως όταν ο θάνατος δεν προέρχεται από παθολογικά αίτια αλλά είναι από τραυματισμό, ζητείται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και γι΄αυτό τον λόγο δεν εκδίδουν πιστοποιητικό θανάτου.

Έρευνα και στο σπίτι από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει έρευνα και η Ελληνική Αστυνομία για το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού.

Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν το σπίτι που διέμενε μέχρι το θάνατό της η Μαίρη Χρονοπούλου και θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία για την υπόθεση.

Την έρευνα στο σπίτι της ηθοποιού θα κάνει το αστυνομικό τμήμα Παιανίας και αναμένεται να ξεκινήσει αφού βγει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η ΕΛ.ΑΣ. αντιμετωπίζει προς το παρόν ως ατύχημα την πτώση της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι της, καθώς σε διαφορετική περίπτωση την έρευνα θα έκαναν στελέχη του Ανθρωποκτονιών ή της Ασφάλειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αρχαία μυστικά: Δύο αγγεία αποκαλύπτουν τον ρόλο...

Από τη Νάξο έως τον Κύνο: Τα αρχαιολογικά ευρήματα-κλειδιά Για...

Κτηματολόγιο: Χιλιάδες ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τη...

Σε αναβρασμό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες ιδιοκτήτες γης...

Αρχαία μυστικά: Δύο αγγεία αποκαλύπτουν τον ρόλο...

Από τη Νάξο έως τον Κύνο: Τα αρχαιολογικά ευρήματα-κλειδιά Για...

Κτηματολόγιο: Χιλιάδες ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τη...

Σε αναβρασμό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες ιδιοκτήτες γης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιστροφή στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζητάει ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν

«Βλέπω καθημερινά τη ζημιά που έχει προκαλέσει το Brexit....

Αρχαία μυστικά: Δύο αγγεία αποκαλύπτουν τον ρόλο του ψαρέματος στη Μυκηναϊκή κοινωνία

Από τη Νάξο έως τον Κύνο: Τα αρχαιολογικά ευρήματα-κλειδιά Για...

Κτηματολόγιο: Χιλιάδες ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τη γη τους – Το «θρίλερ» με τους δασικούς χάρτες

Σε αναβρασμό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες ιδιοκτήτες γης...