Μυστήριο με τον θάνατο γυναίκας λίγο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Ημερομηνία:

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος 65χρονης γυναίκας μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της, στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της. Σημειώνεται ακόμα ότι η 65χρονη έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο.

Η γυναίκα παρέμεινε στο κέντρο για 20 λεπτά, όπως προβλέπεται, μετά τον εμβολιασμό της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο υγείας φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της σε διπλανό πάρκο. Περαστικοί ειδοποίησαν για βοήθεια και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ εκφράζονται ερωτηματικά για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως η γυναίκα «φαινόταν ότι δεν ήταν καλά». «Έκατσε στο παγκάκι και έχασε τις αισθήσεις της. Βγήκαν τα παιδιά από μέσα και την είδαν. Φώναξαν “βοήθεια” και την πήραν με το καροτσάκι. Φαινόταν ότι δεν ήταν καλά η γυναίκα» τόνισε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τέλος οι φορολογικές δηλώσεις όπως τις ξέραμε:...

Το μόνο που θα έχει να κάνει ο φορολογούμενος...

Θερίζουν γρίπη και σαλμονέλα – Αυξήθηκαν κατά...

Τι δείχνει έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Αύξηση κατά 46,9% παρουσίασαν πέρυσι...

Τέλος οι φορολογικές δηλώσεις όπως τις ξέραμε:...

Το μόνο που θα έχει να κάνει ο φορολογούμενος...

Θερίζουν γρίπη και σαλμονέλα – Αυξήθηκαν κατά...

Τι δείχνει έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Αύξηση κατά 46,9% παρουσίασαν πέρυσι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι φορολογικές δηλώσεις όπως τις ξέραμε: Τι αλλάζει

Το μόνο που θα έχει να κάνει ο φορολογούμενος...

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Τουλάχιστον τρεις οι αεροπορικές επιδρομές – Έπληξαν μια ζώνη...

Η Ευαγγελία Κοζορώνη από την Κρήτη εντυπωσίασε στο The Voice

Οι φωνητικές της ικανότητες κέρδισαν το κοινό. Η Ευαγγελία Κοζορώνη...

ΠΑΓΝΗ: Ψηλά στη λίστα των νοσοκομείων με απογευματινά ιατρεία

Αυτά είναι τα 10 νοσοκομεία με τις περισσότερες επισκέψεις. Σε...