Ν.Δερεδάκης: η βελτίωση της καθημερινότητας & και η αναβάθμιση της ποιότητα ζωής επειγουν για το Ρέθυμνο – Την πλήρωσαν τα χωριά

Ημερομηνία:

Είναι πάντοτε ενδιαφέρον να συναντάς ανθρώπους συγκροτημένους, μετρημένους, που έχουν κάτι να πουν. Ακούς με προσοχή και μαθαίνεις. Συνθέτεις και βγάζεις αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτό είναι η αυτοδιοίκηση. Εκεί βρίσκεται η ουσία.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Πόσο σπάνιο στις μέρες μας. Μετρημένα λόγια, συγκεκριμένες προτάσεις και ρεαλιστικά βήματα. Άνθρωποι ικανοί, με γνώσεις και όρεξη να προσφέρουν. Στο τέλος της ημέρας εκεί βρίσκεται το νόημα.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον Νίκο Δερεδάκη, εκπαιδευτικό και Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, αναπτύξαμε την δική του οπτική για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου, εκεί όπου θα διεκδικήσει την ψήφο μας στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.

  • Η αναγκαιότητα μιας συνολικής και συλλογικής προσπάθειας αναπροσανατολισμού του Δήμου Ρεθύμνης παραμένει επίκαιρη.
  • Λάθη, αστοχίες, παραλήψεις και οι λόγοι που επέλεξε να συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.
  • Το μεγάλο στοίχημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, η ανάγκη πολιτικής αλλαγής και οι στοχεύσεις της επόμενης μέρας.
  • Η βελτίωση της καθημερινότητας, η ποιότητα ζωής και η ανάγκη μιας κάθε ενεργός πολίτης να προσφέρει.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Υπέβαλε την πρόταση χρηματοδότησης από το...

Πλήρη φάκελο για το έργο Ανέγερση Διώροφου Κτιρίου...

Ρέθυμνο: Άγρια συμπλοκή έξω από κλαμπ –...

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από...

Δήμος Ρεθύμνης:Υπέβαλε την πρόταση χρηματοδότησης από το...

Πλήρη φάκελο για το έργο Ανέγερση Διώροφου Κτιρίου...

Ρέθυμνο: Άγρια συμπλοκή έξω από κλαμπ –...

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Παρουσίαση των νέων δράσεων για την Έρευνα και την Καινοτομία

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026,...

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Στο επίκεντρο των αιτημάτων της ΠΝΟ βρίσκονται η διασφάλιση...

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων τιμά στην Αθήνα την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων τιμά στην Αθήνα...