Ν.Δερεδάκης: η βελτίωση της καθημερινότητας & και η αναβάθμιση της ποιότητα ζωής επειγουν για το Ρέθυμνο – Την πλήρωσαν τα χωριά

συναντήσαμε τον Νίκο Δερεδάκη, εκπαιδευτικό και Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο μας στο Δήμο Ρεθύμνου στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.

Είναι πάντοτε ενδιαφέρον να συναντάς ανθρώπους συγκροτημένους, μετρημένους, που έχουν κάτι να πουν. Ακούς με προσοχή και μαθαίνεις. Συνθέτεις και βγάζεις αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτό είναι η αυτοδιοίκηση. Εκεί βρίσκεται η ουσία.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Πόσο σπάνιο στις μέρες μας. Μετρημένα λόγια, συγκεκριμένες προτάσεις και ρεαλιστικά βήματα. Άνθρωποι ικανοί, με γνώσεις και όρεξη να προσφέρουν. Στο τέλος της ημέρας εκεί βρίσκεται το νόημα.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον Νίκο Δερεδάκη, εκπαιδευτικό και Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, αναπτύξαμε την δική του οπτική για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου, εκεί όπου θα διεκδικήσει την ψήφο μας στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.

  • Η αναγκαιότητα μιας συνολικής και συλλογικής προσπάθειας αναπροσανατολισμού του Δήμου Ρεθύμνης παραμένει επίκαιρη.
  • Λάθη, αστοχίες, παραλήψεις και οι λόγοι που επέλεξε να συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.
  • Το μεγάλο στοίχημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, η ανάγκη πολιτικής αλλαγής και οι στοχεύσεις της επόμενης μέρας.
  • Η βελτίωση της καθημερινότητας, η ποιότητα ζωής και η ανάγκη μιας κάθε ενεργός πολίτης να προσφέρει.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.