Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Θα σας κάνουμε ότι κάναμε στους προγόνους σας πριν 100 χρόνια

Ημερομηνία:

Μιλώντας σε οπαδούς του ο Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Νέα επίθεση στην Ελλάδα αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από εκδήλωση για τη νεολαία στο Βαν.

Ξεκινώντας από την άσκηση EFES2022 την οποία παρακολούθησε με τον ακροδεξιό κυβερνητικό του εταίρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο Ερντογάν διεμήνυσε ότι από εκεί στάλθηκαν συγκεκριμένα μηνύματα, με συγκεκρικένο αποδέκτη. «Ξέρετε πού και φαίνεται ότι το κατάλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος.

Δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα ο τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε μεταξύ άλλων τους Έλληνες να προσέξουν μην πάθουν όσα οι παππούδες τους.

Διεμήνυσε δε ότι «η μαγκιά αυτού του λαού» δεν χάφτει τέτοιες συμπεριφορές, για να προσθέσει αναφερόμενος στον πρωθυπουργό ότι «όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο».

«Θα είναι βαρύ το τίμημα» συνέχισε τις απειλές ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν παρέλειψε να μιλήσει για μία ακόμα φορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού και στις ΗΠΑ. «Εγώ σε φιλοξένησα, σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους αλλά μετά από λίγες μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες εναντίον μας. Ενάντια στα F-16. Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις αμερικανικές βάσεις επανέλαβε ότι στήθηκαν 5+4 βάσεις στην Ελλάδα, και μας λένε ότι είναι εναντίον των Ρώσων για να προσθέσει ότι αυτά δεν τα πιστεύει η Τουρκία. «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα» υποστήριξε ο τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, για να συνεχίσει με επίθεση και στη Δύση, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Το μήνυμα στον Ερντογάν για διάλογο...

Στην καθιερωμένη του εβδομαδιαία ανασκόπηση προχώρησε και σήμερα Κυριακή...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 33 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Μητσοτάκης: Το μήνυμα στον Ερντογάν για διάλογο...

Στην καθιερωμένη του εβδομαδιαία ανασκόπηση προχώρησε και σήμερα Κυριακή...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 33 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενοίκια: Από 1η Ιουλίου 2027 μόνο μέσω τράπεζας – Τι χάνουν ενοικιαστές και ιδιοκτήτες με πληρωμή σε μετρητά

Περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στο νέο καθεστώς πληρωμής...

Φρέσκο ελαιόλαδο: Τι σημαίνει πραγματικά «νέας εσοδείας» – Πώς ξεχωρίζει και πώς διατηρείται σωστά

Με την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου επιστρέφουν στα...

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Γιατί διπλασιάστηκαν τα περιστατικά στους κάτω των 50 – Τι έχει αλλάξει σε 3 δεκαετίες

Μελέτη αποκαλύπτει αύξηση κυρίως στα ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια στις...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Όλες οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Κρήτης θα...