Νέο TikTok Μητσοτάκη: «Στις 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε»

Ημερομηνία:

Μήνυμα για τη σημασία της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος έστειλε προς τον κόσμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok, με τίτλο «πάμε απ’την αρχή», ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει: «να θυμάστε ότι 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε και πάλι να ψηφίσουμε».

«Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετρούν καθόλου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή» τονίζει σε άλλο σημείο του βίντεο από το οποίο δεν λείπει και το προσωπικό στοιχείο όπως και το χιούμορ και ο αξιαγάπητος σκύλος του, το «κομματόσκυλο», όπως ο ίδιος το έχει αποκαλέσει, Peanut.

@kyriakosmitsotakis_

Πάμε απ’την αρχή #kyriakosmitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Στην αρχή του βίντεο, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει: «Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε αυτές τις ημέρες. Η χώρα έχει υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κύριο Ιωάννη Σαρμά, έγκριτο νομικό ο οποίος και θα είναι ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου από τώρα μέχρι και τις 25 Ιουνίου».

Στη συνέχεια εμφανίζεται με τον «Peanut» τον οποίο και χαϊδεύει και λέει: «Προφανώς και έρχεται μαζί μας».

Προτού κλείσει το βίντεο, ο κ.Μητσοτάκης επισημαίνει: «Στην Πειραιώς θα είναι η έδρα μας μέχρι και τη διεξαγωγή των εκλογών. Σε κάτι παραπάνω από τέσσερις εβδομάδες έχουμε και πάλι εθνικές εκλογές».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μαξίμου και Σαμαράς σε τροχιά σύγκρουσης –...

Στην αίτησή του προς τον Αρειο Παγο ο πρώην...

Τραμπ: Σίγουρα θα εξετάσουμε πώληση F35 στην...

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο Τραμπ εξήρε τον ρόλο...

Μαξίμου και Σαμαράς σε τροχιά σύγκρουσης –...

Στην αίτησή του προς τον Αρειο Παγο ο πρώην...

Τραμπ: Σίγουρα θα εξετάσουμε πώληση F35 στην...

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο Τραμπ εξήρε τον ρόλο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η σιωπηλή επίδραση του περιβάλλοντος στα γονίδιά μας

Οι καθημερινές μας συνήθειες και οι περιβαλλοντικές εκθέσεις φαίνεται...

450 Tour Operators από περισσότερες από 30 χώρες της Ασίας και της Αφρικής γνώρισαν την Κρήτη

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις νέες κατοικίες σε στρατόπεδα και δημόσια ακίνητα

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...