Νίκος Δένδιας από το Ρέθυμνο: «Η Κρήτη είναι ένα νησί που μπορεί να καυχηθεί για τον πολιτισμό και την οικονομία του»

Ημερομηνία:

Παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

Ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας κατά την είσοδό του στο κέντρο διασκέδασης «ΑΑ» στους Αρμένους Ρεθύμνης, όπου η ΝΟΔΕ Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την ίδια ώρα στη σύντομη δήλωσή του τόνισε για μία ακόμα φορά τη μεγάλη στρατηγική σημασία της Κρήτης για την χώρα.

«Η Κρήτη είναι ένα νησί που μπορεί να καυχηθεί και για τον πολιτισμό του και για την οικονομία του», τόνισε παράλληλα ο κ. Δένδιας.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει και ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Δένδιας - ΚΕφαλογιάννης
δενδιας
δενδιας
dendias

Το πρωί στη ΣΕΑΠ

Νωρίτερα σήμερα Σάββατο (24/2) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ), στο Ηράκλειο. Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ιδιαίτερη χαρά και τιμή» το γεγονός ότι επέστρεψε στη ΣΕΑΠ «μετά από πολλά χρόνια»

Ο ίδιος μίλησε για τον νέο σύγχρονο ελληνικό στρατό κάνοντας λόγο για την αναδιάρθρωση της Εφεδρείας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Νίκος Δένδιας που είχε διαδοχικές συναντήσεις με το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της ΣΕΑΠ, καθώς και με τους σπουδαστές της Σχολής, αναφέρθηκε στο φινλανδικό μοντέλο στράτευσης που ετοιμάζεται να υιοθετήσει η Ελλάδα.

Όπως τόνισε τις προσεχείς ημέρες «θα επισκεφτεί ο ίδιος τη Φινλανδία όπου θα του γίνει αναλυτική παρουσίαση του φινλανδικού μοντέλου, το οποίο με τις απαραίτητες προσαρμογές στα ελληνικά δεδομένα θα αποτελέσει τη βάση για την δημιουργία μέσα στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 του νέου σύγχρονου ελληνικού στρατού.

Αναφερόμενος στα δύο χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα «από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» όπως είπε αναφέρθηκε στην υπαρκτή απειλή του αναθεωρητισμού.

ΔΕΝΔΙΑΣ ΧΑΝΙΑ

Τον υπουργό Άμυνας συνόδεψαν στην επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης,  ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, και ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Μεσημεριανό φαγητό στο Ρέθυμνο

Σε εστιατόριο, στην παραλία του Ρεθύμνου, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Απόλαυσαν το φαγητό με σύμμαχο και τον καλό καιρό.

Δένδιας: Μεσημεριανό φαγητό στο Ρέθυμνο

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Το γλέντι «έφερε» συλλήψεις – «Βροχή»...

Στα χέρια της Αστυνομίας κατέληξαν το πρωί της Κυριακής...

Ρέθυμνο : Πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για...

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ Πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που...

Κρήτη: Το γλέντι «έφερε» συλλήψεις – «Βροχή»...

Στα χέρια της Αστυνομίας κατέληξαν το πρωί της Κυριακής...

Ρέθυμνο : Πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για...

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ Πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Πάνω από 5,2 εκατ. τουρίστες στο τετράμηνο στην Ελλάδα

Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν άνοδο κατά 36,9% σε σύγκριση...

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει πινάκιο δικαστηρίου με γαλάζιο λογότυπο

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Μία δεκαετία μετά το Brexit: Οι σχέσεις Ην. Βασιλείου με ΕΕ – Τι λέει η κοινή γνώμη

Στις 23 Ιουνίου 2016, οι βρετανοί ψηφοφόροι επέλεξαν το...

“Πειρατική” TV: Στη φυλακή πατέρας και γιος, ελεύθερος ο αδερφός με εγγύηση 50.000 ευρώ

Συνολικά προφυλακίστηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι, ενώ στους άλλους τρεις επιβλήθηκαν...