Νίκος Δένδιας από το Ρέθυμνο: «Η Κρήτη είναι ένα νησί που μπορεί να καυχηθεί για τον πολιτισμό και την οικονομία του»

Ημερομηνία:

Παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

Ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας κατά την είσοδό του στο κέντρο διασκέδασης «ΑΑ» στους Αρμένους Ρεθύμνης, όπου η ΝΟΔΕ Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την ίδια ώρα στη σύντομη δήλωσή του τόνισε για μία ακόμα φορά τη μεγάλη στρατηγική σημασία της Κρήτης για την χώρα.

«Η Κρήτη είναι ένα νησί που μπορεί να καυχηθεί και για τον πολιτισμό του και για την οικονομία του», τόνισε παράλληλα ο κ. Δένδιας.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει και ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Δένδιας - ΚΕφαλογιάννης
δενδιας
δενδιας
dendias

Το πρωί στη ΣΕΑΠ

Νωρίτερα σήμερα Σάββατο (24/2) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ), στο Ηράκλειο. Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ιδιαίτερη χαρά και τιμή» το γεγονός ότι επέστρεψε στη ΣΕΑΠ «μετά από πολλά χρόνια»

Ο ίδιος μίλησε για τον νέο σύγχρονο ελληνικό στρατό κάνοντας λόγο για την αναδιάρθρωση της Εφεδρείας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Νίκος Δένδιας που είχε διαδοχικές συναντήσεις με το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της ΣΕΑΠ, καθώς και με τους σπουδαστές της Σχολής, αναφέρθηκε στο φινλανδικό μοντέλο στράτευσης που ετοιμάζεται να υιοθετήσει η Ελλάδα.

Όπως τόνισε τις προσεχείς ημέρες «θα επισκεφτεί ο ίδιος τη Φινλανδία όπου θα του γίνει αναλυτική παρουσίαση του φινλανδικού μοντέλου, το οποίο με τις απαραίτητες προσαρμογές στα ελληνικά δεδομένα θα αποτελέσει τη βάση για την δημιουργία μέσα στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 του νέου σύγχρονου ελληνικού στρατού.

Αναφερόμενος στα δύο χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα «από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» όπως είπε αναφέρθηκε στην υπαρκτή απειλή του αναθεωρητισμού.

ΔΕΝΔΙΑΣ ΧΑΝΙΑ

Τον υπουργό Άμυνας συνόδεψαν στην επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης,  ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, και ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Μεσημεριανό φαγητό στο Ρέθυμνο

Σε εστιατόριο, στην παραλία του Ρεθύμνου, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Απόλαυσαν το φαγητό με σύμμαχο και τον καλό καιρό.

Δένδιας: Μεσημεριανό φαγητό στο Ρέθυμνο

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει, από το μεσημέρι του Σαββάτου, 9ης...

Ρέθυμνο : Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ληστεία...

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος αλλοδαπού στο Ρέθυμνο Συνελήφθησαν -4-...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει, από το μεσημέρι του Σαββάτου, 9ης...

Ρέθυμνο : Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ληστεία...

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος αλλοδαπού στο Ρέθυμνο Συνελήφθησαν -4-...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βοιωτία: Άγνωστοι ανατίναξαν ATM και ξέφυγαν με λεία 100.00 ευρώ

Πίσω τους άφησαν μερικές εκατοντάδες καμένα χαρτονομίσματα, αξίας περίπου...

Fitspiration: Η νέα τάση των σόσιαλ μίντια που απειλεί την υγεία των νεαρών ενηλίκων

To «fitspiration», η νέα τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...

Από Ουκρανική βάση στη δυτική Λιβύη μεταφέρθηκε το drone στη Λευκάδα

Ερευνα του γαλλικού Radio France International (RFI) αποκάλυψε πρόσφατα...

Δίπλωμα οδήγησης: Τι αλλάζει μετά τα 65 – Όλη η διαδικασία ανανέωσης βήμα-βήμα

Ειδικό καθεστώς ισχύει στην Ελλάδα για τους οδηγούς που...