Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου

Ημερομηνία:

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου για παιδιά βρεφικής, νηπιακής και σχολικής ηλικίας. Το Ιατρείο θα διεξάγει έλεγχο σκολίωσης – κύφωσης – λόρδωσης και παθήσεων σπονδυλικής στήλης καθώς και διαταραχές ανάπτυξης άνω και κάτω άκρων.

Το ιατρείο θα πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα, κάθε Τετάρτη και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέρχονται ή να καλούν τηλεφωνικά στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου στο 28313 42243 και 2831342320 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Ευχαριστήριο νοσοκομείου για το καρναβάλι

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές/τριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που με προθυμία, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου 2019, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.

Επίσης, ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών για τη σωστή διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών καθώς και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

Επιπλέον, η Διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει όλες τις Υπηρεσίες της πόλης και τον Δήμο Ρεθύμνου που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Φαύστα»: Ολοκληρώθηκε ένα θεατρικό ταξίδι γεμάτο γέλιο...

Η «Φαύστα» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Καντιφέ, η...

Ρέθυμνο: Θετικά τα πρώτα στοιχεία για την...

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

«Φαύστα»: Ολοκληρώθηκε ένα θεατρικό ταξίδι γεμάτο γέλιο...

Η «Φαύστα» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Καντιφέ, η...

Ρέθυμνο: Θετικά τα πρώτα στοιχεία για την...

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Φαύστα»: Ολοκληρώθηκε ένα θεατρικό ταξίδι γεμάτο γέλιο και αλλεπάλληλα sold-out!

Η «Φαύστα» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Καντιφέ, η...

Εορτολόγιο 22 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Ρέθυμνο: Θετικά τα πρώτα στοιχεία για την φετινή τουριστική χρονιά

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...