Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου

Ημερομηνία:

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου για παιδιά βρεφικής, νηπιακής και σχολικής ηλικίας. Το Ιατρείο θα διεξάγει έλεγχο σκολίωσης – κύφωσης – λόρδωσης και παθήσεων σπονδυλικής στήλης καθώς και διαταραχές ανάπτυξης άνω και κάτω άκρων.

Το ιατρείο θα πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα, κάθε Τετάρτη και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέρχονται ή να καλούν τηλεφωνικά στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου στο 28313 42243 και 2831342320 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Ευχαριστήριο νοσοκομείου για το καρναβάλι

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές/τριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που με προθυμία, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου 2019, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.

Επίσης, ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών για τη σωστή διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών καθώς και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

Επιπλέον, η Διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει όλες τις Υπηρεσίες της πόλης και τον Δήμο Ρεθύμνου που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής...

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Αναβολή ως τις 2 Ιουνίου στο δικαστήριο...

«Μας παίρνουν την πρώτη κατοικία για το νέο...

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του Κέντρου Υφαντικής...

Εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο αφιερωμένο στη διατήρηση, ανάδειξη και...

Αναβολή ως τις 2 Ιουνίου στο δικαστήριο...

«Μας παίρνουν την πρώτη κατοικία για το νέο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χερσονήσου:2ο Μαθητικό Τουρνουά Beach Volley

Το 2ο Μαθητικό Τουρνουά Beach Volley διοργανώνει η ΔΑΜΑΛ...

Θλίψη και σοκ στην Κρήτη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου στην Αμμουδάρα

Βαρύ πένθος, σοκ και βαθιά αναστάτωση έχει προκαλέσει στο...

Βεντέτα στην Κρήτη: Δύο χρόνια «έδειχνε» τον δολοφόνο του ο 21χρονος Νικήτας

Βαθιά αναστάτωση και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία...